ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟΜΟΝΟΙΑ, μόνο εσύ!

ΟΜΟΝΟΙΑ, μόνο εσύ!

«Είσαι σου λέω κάτι μαγικό, όλα ίδια κι εσύ το κάτι άλλο…». Μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να προσφέρει τόσες συγκινήσεις. Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Κύπρου, βροντοφώναξε και χθες βράδυ απέναντι στη φημισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πως είναι μοναδικός, με τεράστιο ΛΑΟ!

Bet on Alfa

Δεν έπεφτε καρφίτσα! Ο κόσμος έδωσε το σύνθημα και η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποίησε μια συγκλονιστική εμφάνιση κι ας μην πήρε βαθμολογικό κέρδος. Πήρε άλλα πολλά, τα οποία θα της είναι χρήσιμα στην πορεία, στο μέλλον. Να κοιτάζει στα μάτια έναν αντίπαλο όπως η Μάντσεστερ, να του βάζεις δύσκολα, να τον στριμώχνεις και μέχρι το τέλος να είσαι στη διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδος, λέει πολλά, πάρα πολλά.

Αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει και παρόν, αλλά και μπόλικο μέλλον. Το ποδοσφαιρικό θράσος των παικτών της, ιδιαίτερα των νεαρών Κύπριων, είναι απόδειξη ότι μπορεί να ονειρεύεται ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε τον θαυμασμό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε την εκτίμηση εκατομμυρίων φιλάθλων που παρακολούθησαν χθες βράδυ το παιχνίδι από τηλεοράσεως.

Τι έχει να κάνει τώρα; Να επικεντρωθεί στο ματς της Δευτέρας με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Άλλωστε προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα. Να φθάσει σε τρίτη διαδοχική νίκη και ακολούθως να πάει στο Μάντσεστερ να δώσει άλλη μια ευρωπαϊκή παράσταση, κυνηγώντας το καλύτερο.

Autoremarketing

Bet on Alfa