ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓιορτάστε το, αφήστε όλα τ’ άλλα πίσω

Γιορτάστε το, αφήστε όλα τ’ άλλα πίσω

Ναι, η ήττα από την ΑΕΛ πλήγωσε. Άλλωστε, ήταν η τρίτη στο πρωτάθλημα και άφησε την ΟΜΟΝΟΙΑ στο -5 από την κορυφή. Ωστόσο, το πρωτάθλημα μπορεί να περιμένει. Αυτή τη στιγμή προέχει τι αυριανό ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σ’ ένα γήπεδο «ναό» όπως είναι το «Ολντ Τράφορντ».

Bet on Alfa

Αυτό που έχει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τους διοικούντες, το προσωπικό και τον κόσμο, είναι να γιορτάσουν αυτή την ευκαιρία. Τέτοια παιχνίδια, με αντίπαλο μια ποδοσφαιρικά υπερδύναμη όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τα δίνεις κάθε χρόνο. Είναι μια τεράστια ευκαιρία να το διασκεδάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ σ’ όλα τα επίπεδα.

Αύριο, λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει παράσταση στο «Θέατρο των ονείρων». Μόνο που δεν είναι όνειρο, αλλά πραγματικότητα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει σ’ ένα θρυλικό γήπεδο απέναντι σ’ έναν τεράστιο σύλλογο. Τι άλλο θα ήθελαν στην καριέρα τους οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πολύ περισσότερο οι νεαροί Κύπριοι άσοι.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται απόψε, στις 21:00, με τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν μια πρώτη γεύση από το στάδιο. Στις 20:30 θα μιλήσει ο Λένον. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα, στο οποίο αναμένονται τουλάχιστον 2-3 αλλαγές. Η μια θα είναι κάτω από τα δοκάρια, αφού ο Φαμπιάνο δεν ταξίδεψε με την αποστολή και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε μετά τον τραυματισμό στον ώμο.

Autoremarketing

Bet on Alfa