ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑνακοινώνει προπονητή, ολοκληρώνει για Πάφο

Ανακοινώνει προπονητή, ολοκληρώνει για Πάφο

Εντός της ημέρας λογικά η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη νέου προπονητή. Αυτός εκτός απροόπτου θα είναι ο Γιανίκ Φερέρα, που σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται στην Κύπρο για τις υπογραφές. Ο 42χρονος Ισπανός προπονητής, με βελγική υπηκοότητα, θα βρίσκεται αύριο στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να παρακολουθήσει από την εξέδρα την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα, η ομάδα θα ολοκληρώσει το απόγευμα την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι. Υπό τις οδηγίες του Μάριου Νικολάου, θα θελήσει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη Πάφος FC. Αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για πρώτη φορά από την ημέρα που έφυγε από το «Ηλίας Πούλλος» θα είναι ο Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Νικολάου, λοιπόν, θα θελήσει να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, τους πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές, προσδοκώντας ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει καλή παρουσία και κυρίως θα πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Παρά τις απουσίες (Φαμπιάνο, Κούσουλος, Μπασιρού, Ψάλτης), υπάρχουν οι επιλογές και για ένα αξιόλογο αρχικό σχήμα και για γεμάτο πάγκο.

Η διοίκηση απομάκρυνε τον Νιλ Λένον, την ίδια ώρα όμως αναμένει και από τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Γιατί έχουν κι αυτοί σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την πορεία στο πρωτάθλημα. Είναι η ώρα να μιλήσει και η ποιότητά τους, αλλά και πληγωμένος εγωισμός τους. Αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι πως δεν παίρνει άλλο την ΟΜΟΝΟΙΑ για νέες απώλειες βαθμών, εάν θέλει να κυνηγήσει το πρωτάθλημα.

Autoremarketing

Bet on Alfa