ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρόεδρε, το μαχαίρι στο κόκαλο, εκτός ΟΜΟΝΟΙΑΣ όσοι δεν...

Πρόεδρε, το μαχαίρι στο κόκαλο, εκτός ΟΜΟΝΟΙΑΣ όσοι δεν κάνουν

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μόλις στην 8η αγωνιστική βρίσκεται στο -11 από την κορυφή και προ του φάσματος να χαθεί (εάν δεν έχει γίνει θα το δείξει ο χρόνος) η σεζόν. Με πέντε ήττες σε 8 αγώνες πρωταθλήματος, δεν μπορείς να έχεις και μεγάλες απαιτήσεις. Ναι μεν θα τρέξει, το ερώτημα είναι εάν θα προλάβει όταν βλέπεις ομάδες όπως η Πάφος να έχουν σταθερότητα και συνέπεια.

Bet on Alfa

Ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου και κατ’ επέκταση η ΟΜΟΝΟΙΑ, πληρώνει την τυφλή εμπιστοσύνη του σε πρόσωπα που κατέχουν καίρια πόστα. . Δεν εξηγείται αλλιώς η επιλογή κάποιων παικτών, που αμείβονται αδρά, αλλά σέρνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Ξεκάθαρα, λοιπόν, αυτοί που είχαν την ευθύνη του σχεδιασμού – προγραμματισμού, έχουν αποτύχει παταγωδώς. Είναι κάτι που φαινόταν από νωρίς, όμως θέλαμε να πιστώσουμε υπεύθυνους και ποδοσφαιριστές. Τελικά οι ανησυχίες μας, επιβεβαιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Κι ας μην τα φορτώνουν στον Λένον αυτοί που είχαν χέρι στον προγραμματισμό. Ο ρόλος τους ποιος είναι;

Εφόσον έχει λεχθεί πολλάκις από τον πρόεδρο ότι, όλοι βρίσκονται από συνεχή αξιολόγηση, δεν μπορεί ο προπονητής να αξιολογείται στην πορεία αρνητικά και να απομακρύνεται και οι υπόλοιποι να την βγάζουν καθαρή. Το μαχαίρι στο κόκαλο κ. Παπασταύρου, γιατί είναι κρίμα τα χρήματα που δίνονται. Κι ας μην σας παραμυθιάζουν. Ή τώρα ή ποτέ. Τομές, που θα βοηθήσουν την ομάδα στο μέλλον.

Αναμένουμε, λοιπόν, άμεσα αποφάσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα, τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον. Πρόεδρε, εκτός ΟΜΟΝΟΙΑΣ όσοι αποδεδειγμένα δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Autoremarketing

Bet on Alfa