ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο καλύτερο "ηλεκτροσόκ"... η νίκη τη Δευτέρα

Το καλύτερο “ηλεκτροσόκ”… η νίκη τη Δευτέρα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε την 5η της ήττα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και μόνο με ένα ποδοσφαιρικό θαύμα με νίκη τουλάχιστον 0-3 στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Σέριφ μπορεί να δώσει συνέχεια στο Ευρωπαικό της ταξίδι. Η επικέντρωση όμως πρέπει να είναι το πρωτάθλημα, εκεί όπου οι 11 βαθμοί από την κορυφή είναι ένας γολγοθάς για να καλυφθούν και θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια.

Bet on Alfa

Είναι δεδομένο ότι τον τελευταίο μήνα, η ομάδα μας  βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν έχει χρόνο για ηρεμία και επάνοδο, μετά το πολύ πιεστικό πρόγραμμα, δημιουργεί έξτρα πίεση. Έχει ανάγκη όμως από ένα δυνατό ηλεκτροσόκ και από άμεση αλλαγή ψυχολογίας. Το πολυπόθητο “ηλεκτροσόκ” μπορεί να έρθει μόνο με επιτυχίες και τη Δευτέρα είναι χρυσή ευκαιρία κόντρα στην Ανόρθωση μαζί με το ΛΑΟ η ΟΜΟΝΟΙΑ να βάλει γκολ, που επίσης της λείπει και να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο ψυχολογίας, που θα την ξεκολλήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Όσο σκληρό και να ακούγεται, όσο νωρίς και να βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα, η νίκη τη Δευτέρα είναι μονόδρομος! Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Για να έρθει όμως πρέπει να αλλάξει άρδην και την ψεσινή της κακή εικόνα. Η ήττα ψες κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν ήταν το πρόβλημα. Εκείνο που προβλημάτισε είναι πως ούτε με την αλλαγή προπονητή, είδαμε τη διάθεση και την θέληση από τους παίκτες για πάρουν αποτέλεσμα. Βεβαίως και ο προγραμματισμός του καλοκαιριού δεν ήταν ο καταλληλότερος, ΑΛΛΑ ούτε αυτό που βλέπουμε είναι οι πραγματικές δυνατότητες του ρόστερ. Υπάρχει ποιότητα και ο Φερέρα καλείται να βγάλει τις αρετές των παικτών και να βρει το κίνητρο που θα επαναφέρει το πάθος στην ομάδα.

Την ίδια ώρα θα πρέπει να γίνει ακόμη μεγαλύτερη μελέτη του ρόστερ για να αποφευχθούν και τα ψεσινά λάθη διαχείρισης του αγώνα. Σήμερα θα γίνει αποθεραπεία και μέσα σε δύο 24ωρα θα πρέπει όλα τα πιο πάνω να λυθούν.

Ταυτόχρονα θέλουμε να στείλουμε και ένα μήνυμα στο ΛΑΟ. Είναι επιτακτική η ανάγκη στήριξης, όση απογοήτευση και να νιώθουμε. Τη Δευτέρα θα πρέπει να τα δώσει όλα η κερκίδα και να είναι μαζικότατη η παρουσία μας στο γήπεδο! Δυστυχώς η κατήφεια και η μουρμούρα μόνο μεγαλύτερο μπορούν να κάνουν το πρόβλημα και θα κινδυνεύσουμε να κλαίμε επί ερειπίων. Στα δύσκολα ο ΛΑΟΣ πάντα ήταν εκεί και αυτό απαιτεί και το παιχνίδι τη Δευτέρα.

Autoremarketing

Bet on Alfa