ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈχει την κατοχή, τις ευκαιρίες και το προβάδισμα (Α'...

Έχει την κατοχή, τις ευκαιρίες και το προβάδισμα (Α’ Ημίχρονο)

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγείται του Ολυμπιακού με 1-0 στο ημίχρονο της  αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής. Η ομάδα μας εξαργυρώνει την υπεροχή της σε αυτό το πρώτο ημίχρονο παρά τα όποια μικροπροβλήματα αντιμετωπίζει στην τελική πάσα.

Bet on Alfa

Με αλλαγές και πάλι ο Φερέρα στο αρχικό σχήμα, με Κίτσο αριστερά στην άμυνα, Λανγκ και Μίλετιτς στο κέντρο της άμυνας και Ψάλτη δεξιά. Στο κέντρο οι Κούσουλος και Χάμπος, δεκάρι ο Φελίπε και μπροστά οι Μπάρκερ, Λοίζου και Χούπερ.

Σε σχηματισμό 4-2-3-1 σήμερα η ομάδα μας, έκλεισε τον Ολυμπιακό στα καρέ του όμως είχε ξανά το ίδιο θέμα με την τελική πάσα και την επιλογή που θα έφτιαχνε περισσότερες κλασικές για γκολ. Αδύναμο σημείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σήμερα είναι ο Άγγλος Μπάρκερ καθώς και η δυσκολία του Μπρούνο στο δεκάρι. Στη μοναδική φάση που ο Μπρούνο έφυγε από αριστερά κάθετα, ήρθε και το γκολ του Λοίζου, που σήμερα συμπληρώνει 100 συμμετοχές με την ομάδα μας.

Στο δεύτερο μέρος ίσως θα πρέπει να γίνει μετακίνηση του Μπρούνο αριστερά και στη θέση του Μπάρκερ να περάσει στο δεκάρι ο Μπεζούς είτε ο Παπουλής για να αυξηθεί ο δείκτης του σκορ και να μην ρισκάρει τίποτα η ομάδα μας μέχρι το τέλος.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa