ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚερδίζει ή βυθίζεται!

Κερδίζει ή βυθίζεται!

Παιχνίδι σήμερα για την 11η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος, μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Ολυμπιακού (19:00). Η ομάδα μας που έρχεται από το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον Άρη δεν έχει το παραμικρό περιθώριο απώλειας βαθμών. Κερδίζει ή βυθίζεται!

Bet on Alfa

Είναι τόσο απλό δυστυχώς. Η Πάφος χθες κέρδισε και ανέβηκε στους 29 βαθμούς! Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται κολλημένη στην 9η θέση με 13 βαθμούς. 13 έχει και η Σαλαμίνα που είναι στην 8η θέση, 14 η Ανόρθωση στην 7η, 14 και η ΑΕΛ που βρίσκεται στην 6η, ενώ στην 5η θέση είναι ο Απόλλωνας με 16. Η κούρσα για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, δεν είναι κούρσα για λίγους και αυτό κάνει την κρισιμότητα του σημερινού αγώνα ακόμη μεγαλύτερη. Είτε που θα κερδίσει η ομάδα μας σήμερα είτε που δυστυχώς θα βυθιστεί ακόμη περισσότερο και με μηδαμινές ελπίδες φέτος!

Να θυμίσουμε πως την επόμενη αγωνιστική υπάρχει “αιώνιο ντέρμπι” με ότι και να συνεπάγεται αυτό! Δε διαπραγματευόμαστε σήμερα ότιδήποτε άλλο εκτός από νίκη. Πλέον ο Φερέρα έχει ένα καλό δείγμα μπροστά του για το ρόστερ και πιστεύουμε ότι μπορεί να ξυπνήσει επιτέλους την ομάδα και να βάλει μπρος για σερί!

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa