ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Φερέρα τους θέλει όλο και πιο… πεινασμένους

Ο Φερέρα τους θέλει όλο και πιο… πεινασμένους

Δύο νίκες και μια ισοπαλία, είναι ο απολογισμός του Γιανίκ Φερέρα στα τρία ματς πρωταθλήματος που καθοδήγησε την ΟΜΟΝΟΙΑ από τον πάγκο. Μαζί με τον Βέλγο τεχνικό, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε 7 γκολ και δέχθηκε 1. Για αρχή κρίνεται θετικός ο απολογισμός, όμως επιβάλλεται συνέπεια και συνέχεια, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να βρεθεί πιο ψηλά και να διεκδικήσει το καλύτερο.

Bet on Alfa

Ο Φερέρα παρουσιάζεται ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, την ανταπόκρισή τους στα «θέλω» του, όμως περιμένει πολύ περισσότερα στη συνέχεια. Η διακοπή είναι «χρυσός» για τον προπονητή, που θα θελήσει να περάσει για τα καλά τη φιλοσοφία του και η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι σε θέση να αποδώσει καλύτερα.

«Τρεις βδομάδες στην ΟΜΟΝΟΙΑ και κάθε μέρα νιώθω λίγο περισσότερο σαν στο σπίτι μου. Ικανοποιημένος για την προσπάθεια που καταβάλλεται από κάθε άτομο στο σύλλογο και από τη μαζική υποστήριξη που λαμβάνουμε από τους οπαδούς μας. Είμαστε μόλις στην αρχή της μεταμόρφωσης. Ας αποκτήσουμε λίγη αυτοπεποίθηση μετά από αυτούς τους λίγους αγώνες, αλλά το πιο σημαντικό, είναι να… πεινάμε για περισσότερα. Ήρεμοι στην ήττα, ταπεινοί στη νίκη. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα» έγραψε ο Φερέρα στο λογαριασμό του στο Instagram.

Ξεκάθαρα, λοιπόν, ο Βέλγος θέλει τους παίκτες του πιο… πεινασμένους. Να είναι αποφασιστικοί για τη νίκη, που θα επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να χτίσει σερί και να ανακτήσει αυτοπεποίθηση. Οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη δουλειά και την προσέγγιση του Φερέρα και όλοι στο σύλλογο θέλουν να πιστεύουν ότι, τα καλύτερα έπονται.

Autoremarketing

Bet on Alfa