ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΒελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο

Βελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας στον πάγκο της τον Γιανίκ Φερέρα, παρουσιάσει κάποια σημάδια προόδου. Σ’ αυτή την πρόοδο θα θελήσει να χτίσει, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την απόδοσή της. Αυτό θα γίνει με σκληρή δουλειά στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Ο Γιανίκ Φερέρα θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο «Ηλίας Πούλλος», αφού αρκετοί απουσιάζουν έχοντας υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Ο Βέλγος προπονητής έχει ως στόχο να προβεί σε βελτίωση σε διάφορους τομείς, τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο. Ο βοηθός του, όπως πληροφορούμαστε, δουλεύει ένα προς ένα τους ποδοσφαιριστές.

Γι’ αυτό και ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους Φερέρα και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με την προσδοκία τα αποτελέσματα να φανούν σε μεγαλύτερο βαθμό στον αγωνιστικό χώρο. Αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Αποέλ, το οποίο για την ΟΜΟΝΟΙΑ κρίνεται ως κομβικής σημασίας σε μια προσπάθεια να πάρει για τα καλά τα πάνω της.

Ο Φερέρα όλο και κερδίζει περισσότερο τους παίκτες του με τη δουλειά του, το πώς σκέφτεται και τι απαιτεί για να βρεθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ μια και καλή στον ίσιο δρόμο. Επιτυχία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γενικώς στη σεζόν, θα έρθει να πιστωθεί στον Βέλγο, που θέλει κι αυτός να προσθέσει στην προπονητική καριέρα του επιτυχίες. Πρόκληση, λοιπόν, για τον νεαρό τεχνικό η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Autoremarketing

Bet on Alfa