ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓια 1948 λόγους νίκη στο «αιώνιο»

Για 1948 λόγους νίκη στο «αιώνιο»

Το ντέρμπι «αιωνίων» πλησιάζει και η ΟΜΟΝΟΙΑ εντείνει την προετοιμασία της. Το απόγευμα της Κυριακής, δε δίνει απλώς ένα ντέρμπι απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, αλλά δίνει ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι που θέλει και επιβάλλεται να κερδίσει. Με αυτό τον τρόπο θα επιστρέψει δυναμικά στη διεκδίκηση του στόχου της.

Bet on Alfa

Οι λόγοι που θέλει το τρίποντο οι ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολλοί, μα πρωτίστως για να ανέλθει βαθμολογικά. Παράλληλα θα είναι σε θέση να ανακτήσει δυναμική για τη συνέχεια. Θα στείλει διαπιστευτήρια δυνατοτήτων, αντοχών και θα επιδιώξει να χτίσει σερί νικών, που θα συμβάλουν και στην αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών.

Όλα τα πιο πάνω τα έχει υπόψη του ο Γιανίκ Φερέρα και δουλεύει καθημερινά με τους παίκτες του, για να βγάλουν το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο προσεχές ντέρμπι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε αυτή την προσπάθεια θα έχει σύμμαχο τον κόσμο της, τον 12ο παίκτη της, τον αιώνια πιστό οπαδό της. Μαζί θα δώσουν τη μάχη για την επιτυχία.

Η προετοιμασία από σήμερα και μέχρι το Σάββατο που θα ολοκληρωθεί θα γίνεται σε καλύτερες συνθήκες, αφού επιστρέφουν οι διεθνείς και ο Φερέρα θα μπορέσει να δουλέψει στο πλάνο του. Αφού καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα, θα δώσει έμφαση στην τακτική και στην προσέγγιση του ντέρμπι. Έχει εικόνα για τον Αποέλ και θα θελήσει με τον τρόπο παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να χτυπήσει τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου και να περιορίσει τα ατού του.

Σίγουροι απόντες οι Φαμπιάνο και Ζαχαρίου. Οι Γιούστε, Μάθιους και Μπασιρού προπονούνται και είναι διαθέσιμοι. Εκτός απροόπτου θα βρίσκονται στην αποστολή.

Autoremarketing

Bet on Alfa