ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑποφάσεις με καθαρό μυαλό, αλλά και χωρίς συναισθηματισμούς

Αποφάσεις με καθαρό μυαλό, αλλά και χωρίς συναισθηματισμούς

Η επόμενη μέρα της βαριάς και ντροπιαστικής ήττας από τον «αιώνιο» αντίπαλο, θα πρέπει να οδηγήσει τη διοίκηση σε αποφάσεις, πρωτίστως με καθαρό μυαλό, αλλά και χωρίς συναισθηματισμούς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ μακριά από την κορυφή και κανείς δεν μπορεί να μιλά για πρωτάθλημα. Ρεαλιστικός στόχος τη δεδομένη στιγμή είναι να βρίσκεται στην εξάδα με το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Αυτό και μόνο προκαλεί θυμό και οργή, γιατί η περσινή κάκιστη σεζόν στο πρωτάθλημα, θα έπρεπε να αποτελέσει λόγο για σωστές κινήσεις που θα ενδυνάμωναν την ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι να παρουσιάζει αυτό το χάλι. Όσοι έχουν ευθύνη και δεν είναι λίγοι ας την αναλάβουν. Η διοίκηση χωρίς δισταγμό, αναλαμβάνοντας και η ίδια το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί, θα πρέπει να επιβληθεί.

Άλλωστε, πολλές φορές ο πρόεδρος είχε πει ότι όλοι βρίσκονται υπό συνεχή αξιολόγηση. Ε, λοιπόν, μετά από μια τέτοια κακή πορεία σε 12 αγώνες πρωταθλήματος, με αποκορύφωμα την χθεσινή αποκαρδιωτική εμφάνιση, που ντρόπιασε όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι η ώρα των σκληρών αποφάσεων.

Είναι κρίμα, τέλος Νοεμβρίου, να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση, να συζητάμε για αποφάσεις και ευθύνες, αλλά όσοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους και ενδεχομένως να πάνε σπίτι τους. Ο μόνος που δεν φταίει γι’ αυτή την κατάντια είναι ο κόσμος, που πάντα ήταν, είναι και θα είναι στήριγμα της ομάδας, παρόλο που πληγώθηκε. Ο κόσμος περιμένει τη διοίκηση να βγει μπροστά, να λάβει αποφάσεις. Θα είναι μια ηθική ικανοποίηση.

Autoremarketing

Bet on Alfa