ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜιξ: «Σημειώσαμε το επόμενο «αιώνιο» στο ημερολόγιο και ανυπομονούμε»

Μιξ: «Σημειώσαμε το επόμενο «αιώνιο» στο ημερολόγιο και ανυπομονούμε»

Στην εκπομπή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, «Total Green» ήταν ο ποδοσφαιριστής μας Μιξ Ντίσκερουντ, ο οποίος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα:

Bet on Alfa

Για τη νίκη με Καρμιώτισσα: «Σημαντική νίκη για να χτίσουμε πάνω σε αυτή και γιανα αποκτήσουμε μια δυναμική. Πήραμε μια νίκη όμως πρέπει να βελτιώσουμε πολλά».

Για την εικόνα της ομάδας φέτος: «Δεν είναι αυτό που περιμέναμε σίγουρα. Στην Ευρώπη πήγαμε καλά, είχαμε συνεχόμενα ματς όμως αυτό θέλουμε και δεν είναι δικαιολογία για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Στο πρωτάθλημα δεν πάμε καλά και το ξέρουμε. Προσπαθούμε, δουλεύουμε και θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό. Μας βοηθάει πολύ ο κόσμος. Όταν περπατώ και μου κτυπούν στον ώμο και δείχνουν την στήριξη τους».

Για την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ: «Πόνεσε πολύ. Δεν θα ήθελε κανένας να ήταν στα αποδυτήρια μας μετά από εκείνη την ήττα και την εμφάνιση. Πολύ απογοήτευση. Ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια. Είναι δύσκολο όμως πάντα υπάρχει μια καινούρια μέρα. Προσπαθήσαμε να προπονηθούμε σκληρά και να πάρουμε τη νίκη μετά με Καρμιώτισσα. Σημειώσαμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ημερολόγιο και σας υπόσχομαι ότι όλοι στα αποδυτήρια ανυπομονούν να παίξουμε με τον ΑΠΟΕΛ ξανά και να δείξουμε μια διαφορετική εικόνα».

Για τον στόχο της Ομόνοιας: «Δεν μου αρέσει να βλέπω τόσο μπροστά αλλά παιχνίδι με παιχνίδι. Καταλαβαίνουμε ότι αυτή η ομάδαπρέπει να νικά και να παίρνει πρωταθλήματα. Προχωράμε βήμα με βήμα».

Που του αρέσει να παίζει: «Περισσότερο σαν μέσος, εξάρι ή οκτάρι όμως το κυριότερο είναι να παίζω και να βοηθώ την ομάδα».

Τι του λέει ο κόσμος στο δρόμο  και η άποψη του για τους Ομονοιάτες: «Νιώθω ότι παντού στην Κύπρο έχει Ομονοιάτες και όχι μόνο σε μια πόλη. Είναι εντυπωσιακό. Δεν έχω πάει σε πολλές χώρες που να συμβαίνει αυτό. Νιώθω ότι οι περισσότεροι οπαδοί είναι Ομονοιάτες. Με σταματούν για φωτογραφίες, μικρά παιδιά μου λεν ότι θέλουν να παίξουν στην Ομόνοια και τους λέω ελπίζω να παίξω μαζί τους μια μέρα».

Autoremarketing

Bet on Alfa