ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα θετικά μιας δύσκολης, αλλά σημαντικής επιτυχίας

Τα θετικά μιας δύσκολης, αλλά σημαντικής επιτυχίας

Η νίκη επί του Ακρίτα ήλθε στο τέλος για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο τρόπος με τον οποίο ήλθε ήταν αγχωτικός, αλλά πολύ γλυκός. Δύσκολη κι αν θέλετε δραματική νίκη, όμως πολύ σημαντική.

Bet on Alfa

Όπως και να το κάνουμε είναι μια νίκη, που έδωσε τρεις βαθμούς και επέτρεψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ να ανοίξει τη διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν όσον αφορά στην προσπάθεια παρουσίας στην εξάδα με το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Γιατί, ρεαλιστικός στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ στην παρούσα φάση, είναι να βρίσκεται στην εξάδα και όσο πιο κοντά γίνεται στις πρώτες θέσεις που εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στα θετικά, πέρα από τους 3 βαθμούς, είναι η νίκη με μηδέν παθητικό για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Επίσης, το πείσμα για το γκολ και την επιτυχία μέχρι το τέλος, αλλά και το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν τα μέγιστα για να φθάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο τρίποντο. Ιδιαίτερα οι Μπέζους, Παπουλής και Κακουλλής, επιθετικά έδωσαν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα.

Δεν κοιτάζουμε πίσω, παρά μόνο να μαθαίνουμε από τα λάθη, αλλά μπροστά και πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρεθεί ακόμη πιο ψηλά. Ακολουθούν δύο ντέρμπι, με ΑΕΚ εκτός έδρας και Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μετρήσει δυνάμεις και θα δείξει εάν μπορεί να κάνει το άλμα. Εάν είναι σε θέση να διεκδικήσει κάτι καλύτερο πέρα της παρουσίας της στην εξάδα.

Την ίδια ώρα, επιβάλλεται ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ. Πρέπει να έρθουν ποδοσφαιριστές εγκαίρως και να δείξουν πως είναι ικανοί να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Αυτό αφορά στη διοίκηση και τους υπεύθυνους για τον προγραμματισμό. Ο κόσμος αποτελεί το στήριγμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αναμένει πράξεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa