ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈχει οδηγό, απαιτείται προσπάθεια

Έχει οδηγό, απαιτείται προσπάθεια

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Ένα παιχνίδι που επιβάλλεται να το κερδίσει και να φτιάξει όσο γίνεται την κατάσταση γενικώς στο σύλλογο. Είναι κομβικής σημασίας παιχνίδι και θα πρέπει να πάρει το τρίποντο για να δώσει τη δυνατότητα σε κλίμα ηρεμίας να κοιτάξει και στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να διορθώσει τα κακώς έχοντα.

Bet on Alfa

Ενόψει του αυριανού ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να έχει ως οδηγό τις επιτυχίες επί των ΑΕΚ και Ανόρθωσης στο ΓΣΠ και παράδειγμα προς αποφυγή τα υπόλοιπα αποτελέσματα σε ντέρμπι. Δεν αρκεί μόνο ο οδηγός, αλλά θα χρειαστεί και μεγάλη προσπάθεια για να φθάσει στην επιτυχία. Εναπόκειται στον Φερέρα και τους ποδοσφαιριστές του.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δυστυχώς βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θα πρέπει να παλέψει με νύχια και με δόντια για να πανηγυρίσει το βράδυ της Πέμπτης. Ο κόσμος, παρά την απογοήτευσή του για την πορεία της ομάδας, θα είναι εκεί. Σίγουρα όχι στον βαθμό που όλοι θα ανέμεναν, όμως θα δώσει άλλη μια μάχη και εύχεται να τον ακολουθήσει και η ομάδα.

Ο Φερέρα για το αυριανό ματς δεν υπολογίζει τους Παπουλή, Μάθιους και Ζαχαρίου. Αποτελεί ερωτηματικό εάν θα βρεθεί μετά από πολύ καιρό στην αποστολή ο Φαμπιάνο. Επανέρχεται ο Μπέζους και κατά πάσα πιθανότητα και οι Ντίσκερουντ και Κασάμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa