ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαι ποιοτικοί και στην ώρα τους

Και ποιοτικοί και στην ώρα τους

Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται προ των πυλών. Ανοίγει την επόμενη Δευτέρα και στην ΟΜΟΝΟΙΑ δίνουν έμφαση, ώστε να μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα σε θέση που «πονά» και να μπορέσει να βελτιώσει άμεσα στην εικόνα της.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται στην προσεχή μετεγγραφική περίοδο, από τη μια να προσθέσει στο ρόστερ της ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που να αποδείξουν ότι είναι ικανοί να σηκώσουν το βάρος της φανέλας μιας μεγάλης ομάδας. Μπορεί ο Ιανουάριος να μην είναι η καλύτερη περίοδος για μετεγγραφές, αλλά με καλή προεργασία που θα πρέπει να έχει ήδη γίνει μπορείς να πάρεις κάτι καλό.

Από την άλλη, οι προσθήκες θα πρέπει να γίνουν σύντομα και οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές να προσφέρουν από τα πρώτα παιχνίδια του νέου χρόνου. Εάν είναι να γίνουν τέλος του επόμενου μήνα και η ομάδα δεν διαφοροποιήσει την εικόνα της και χάσει κι άλλους βαθμούς, για ποιον λόγο να γίνουν μετεγγραφές. Παράλληλα θα πρέπει να ενημερωθούν εάν δεν έχει γίνει και οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, ώστε να ανοίξουν θέσεις στο ρόστερ.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, λοιπόν, αναμένει τις κινήσεις της ομάδας προγραμματισμού, ευελπιστώντας πως αυτή τη φορά θα είναι οι καλύτερες δυνατές και η ομάδα θα βελτιωθεί αισθητά στη συνέχεια της σεζόν. «Έχουμε λάβει αποφάσεις και προγραμματίζουμε ενέργειες που στόχο έχουν να μας φέρουν ξανά στον δρόμο που προστάζει η ιστορία μας» ανέφερε στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος. Πλέον, αναμένονται οι πράξεις, αυτές είναι που μετράνε.

Autoremarketing

Bet on Alfa