ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗEξτρέμ και βλέπουμε…

Eξτρέμ και βλέπουμε…

Η σίγουρη μετεγγραφική κίνηση για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα αφορά στη θέση του ακραίου επιθετικού. Εκεί εντοπίζεται η μεγαλύτερη ανάγκη και ήδη γίνονται ενέργειες ώστε ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται το συντομότερο δυνατό στο «Ηλίας Πούλλος». Ποιος θα είναι αυτός; Θα το δείξει σύντομα ο χρόνος.

Bet on Alfa

Απ’ εκεί και πέρα, από τη στιγμή που θα δει την έξοδο ο Μάταβζ (μαζί με τον Μπάρκερ), είναι πολύ πιθανό να γίνει και κίνηση για επιθετικό. Πάντως στη θέση του επιθετικού κορυφής υπάρχουν ήδη τρεις επιλογές, αυτές των Ανσαριφάρντ, Χούπερ και Κακουλλή. Ενδέχεται να γίνει προσθήκη ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Επίσης, γίνονται σκέψεις και για κεντρικό αμυντικό. Τίποτα, όμως, δεν είναι δεδομένο αφού στο ρόστερ υπάρχουν τέσσερις στόπερ, οι Γιούστε, Λανγκ, Μίλετιτς και Παναγιώτου. Με τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς υπάρχει υπεροπλία, αλλά όλα είναι πιθανά.

Αυτό που έχει σημασία και θα μετρήσει στο τέλος της ημέρας είναι, να έρθουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και εγκαίρως. Άμεσα, ώστε να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στο δύσκολο Ιανουάριο. Να μπορέσει να μειώσει τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται και να σώσει ό,τι σώζεται στη σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa