ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΦερέρα: "Πρέπει να κάνουμε ό,τι πρέπει για να κερδίσουμε"

Φερέρα: “Πρέπει να κάνουμε ό,τι πρέπει για να κερδίσουμε”

Ο Γιανίκ Φερέρα μίλησε στην κάμερα του γραφείου Τύπου της Ομόνοιας για το παιχνίδι με την ΕΝΠ, εκείνο με τον Απόλλωνα αλλά και την παρουσία του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Bet on Alfa

Για το ματς με την ΕΝΠ: “Θα είναι δύσκολο, όπως πάντα. Στα δικά μου μάτια δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε ό,τι πρέπει για να κερδίσουμε, δεν θα είναι εύκολο”.

Για το ότι η Ομόνοια τα τελευταία χρόνια χάνει βαθμούς από νεοφώτιστες ομάδες: “Για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά του παρελθόντος. Κοιτάζω το σήμερα και το αύριο, όχι τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά, κάνουμε τη δουλειά μας για να ετοιμάζουμε την ομάδα και να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι”.

Για τα συναισθήματά του μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα: “Σίγουρα χαρά και περηφάνια αλλά αυτά τα συναισθήματα δεν κρατάνε για πολύ. Μετά από μερικές ώρες κοιτάζεις το επόμενο παιχνίδι και αυτό πρέπει να κάνουμε. Έφυγε ήδη από το μυαλό μας αυτό το παιχνίδι και πρέπει να κοιτάμε το επόμενο. Δεν θα είναι εύκολο, συγκεντρωνόμαστε σε αυτό”.

Για την επιλογή του Ανσαριφάρντ ως MVP από τον κόσμο της Ομόνοιας: “Του αξίζει απόλυτα, συμφωνώ με την κρίση του κόσμου σε αυτό. Πρέπει να δούμε τι προσφέρει ένας παίκτης πέρα από τα γκολ και τις ασίστ. Το τι μας έδωσε σε αυτό το παιχνίδι ήταν τεράστιο. Ήταν… εκεί επιθετικά, έκανε τη δουλειά του στην άμυνα, έδωσε και μια ασίστ. Του αξίζει γιατί δουλεύει πολύ. Μέχρι τώρα δεν είχε τέτοιες εμφανίσεις και ελπίζω πως θα του δώσει αυτοπεποίθηση να συνεχίσει έτσι”.

Autoremarketing

Bet on Alfa