ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Μπάρκερ κάνει... come back!

Ο Μπάρκερ κάνει… come back!

Στο Παραλίμνι έκανε θετική εντύπωση η εμφάνιση του Μπράντον Μπάρκερ, στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στη Δόξα εντυπωσίασε! Ο Άγγλος ακραίος επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάνει… come back και δείχνει ότι τελικά δεν ήταν αυτός που είδαμε το προηγούμενο διάστημα. Για να λέμε και την αλήθεια, δεν πήρε συνεχόμενα παιχνίδια για να πάρει για τα καλά μπρος.

Bet on Alfa

Κι αν υπήρχε η σκέψη για να του δείξουν την έξοδο, μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του, κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα υλοποιηθεί. Ο 26χρονος Άγγλος φανέρωσε κάποια από τα θετικά στοιχεία του, τα οποία ήταν και αυτά που οδήγησαν την ομάδα προγραμματισμού το περασμένο καλοκαίρι στην απόφαση απόκτησής του. Τον ήξερε καλά και ο Λένον.

Ας ευχηθούμε, λοιπόν, ότι ο Μπάρκερ θα συνεχίσει τον δρόμο που χάραξε στο έμπα του 2023 και θα βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να υλοποιήσει τους στόχους της. Άλλωστε, αυξήθηκαν και οι επιλογές στα άκρα μετά την απόκτηση του Ίσμαελ Ταχούρι-Σράντι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε για πρώτη φορά στη σεζόν σε τρίτη διαδοχική νίκη και είναι σε θέση να κοιτάξει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τη συνέχεια. Ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, το οποίο επιβάλλεται να κερδίσει και να συνεχίσει την ανοδική πορεία της. Το βλέμμα είναι επικεντρωμένο στον Χάμπο, για τη σοβαρότητα του τραυματισμού που αποκόμισε στον αστράγαλο. Ευχή όλων είναι να αποφύγει τα χειρότερα.

Autoremarketing

Bet on Alfa