ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν εφησυχάζει, φουλάρει για την επόμενη νίκη

Δεν εφησυχάζει, φουλάρει για την επόμενη νίκη

Η αγωνιστική άνοδος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι εμφανέστατη. Παίζει καλά, παίρνει νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ και δείχνει συνέπεια και συνέχεια. Αυτό είναι που θα θελήσει να κάνει και στη συνέχεια, χτίζοντας σερί νικών, που θα της επιτρέψουν να κάνει άλματα στον βαθμολογικό πίνακα και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υποδεχθεί τη Δευτέρα την ΑΕΛ, αντίπαλος που προέρχεται από νίκη επί του Αποέλ και πρόκριση επί του Απόλλωνα. Είναι κάτι που επιτρέπει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να βρίσκεται σε εγρήγορση, να μην εφησυχάζει και να είναι αποφασισμένη για καλή εμφάνιση και νέα επιτυχία. Επιβάλλεται σεβασμός απέναντι σε κάθε αντίπαλο και παράλληλα πίστη στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Φερέρα, αφού είδε και χθες την προσεχή αντίπαλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα διαπίστωσε πως θα έρθει στο ΓΣΠ για το μηδέν παθητικό. Γι’ αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να δείξει από την αρχή τα δόντια της, να επιβάλει τον ρυθμό της, να είναι δημιουργική και αποτελεσματική. Αν είναι δυνατόν να σκοράρει νωρίς, όπως έκανε και στα πρόσφατα παιχνίδια που έφτασε στη νίκη.

Για το προσεχές ντέρμπι δεν υπολογίζονται οι Χαραλάμπους, Παπουλής και Ζαχαρίου, ενώ ενδέχεται να προλάβει ο Μπέζους. Είναι κάτι που θα διαφανεί στις προσεχείς προπονήσεις. Επανέρχεται και ο Κούσουλος.

Autoremarketing

Bet on Alfa