ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘέμα χρόνου του τεχνικού διευθυντή, έρχεται ο πρόεδρος

Θέμα χρόνου του τεχνικού διευθυντή, έρχεται ο πρόεδρος

Στο τέλος της φτάνει η προσπάθεια σύναψης συνεργασίας με τεχνικό διευθυντή. Θεωρείται θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί ο εκλεκτός. Είναι ένα κεφάλαιο που χειρίστηκε αποκλειστικά ο Σταύρος Παπασταύρου. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο εκλεκτός είναι καταξιωμένος και ικανός να προσφέρει ενόψει της νέας σεζόν.

Bet on Alfa

«Η όλη διαδικασία είναι σε προχωρημένο στάδιο. Όταν θα υπάρχει οριστική κατάληξη θα ενημερώσουμε με ανακοινώσουμε. Όταν γνωστοποιήσαμε την απόφαση για τεχνικό διευθυντή είπαμε ότι θα πάρει χρόνο. Η επιδίωξη μας είναι να κάνουμε την καλύτερη επιλογή. Σε αυτό το πλαίσιο έγινε η διαδικασία» είπε ο Ανδρέας Δημητρίου στις σημερινές δηλώσεις του.

Περί τα τέλη του μήνα αναμένεται στην Κύπρο ο πρόεδρος. Άγνωστο, όμως, εάν η κάθοδός του έχει να κάνει και με την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή. Ίσως. «Ο πρόεδρος είναι αλήθεια ότι θα είναι στην Κύπρο τέλος του μήνα. Αν συμπέσει η ανακοίνωση τεχνικού διευθυντή με την άφιξη του προέδρου δεν το γνωρίζω. Η διαδικασία είναι προχωρημένη. Θα προβούμε σε ανακοίνωση με την οριστική εξέλιξη. Δεν θα γίνουν περαιτέρω αλλαγές» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου.

Autoremarketing

Bet on Alfa