ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι "παγίδες" του "Αμμόχωστος"...

Οι “παγίδες” του “Αμμόχωστος”…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 19:00 τη Νέα Σαλαμίνα, για την 20η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει κανένα άλλο παιχνίδι και κανένα άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό της ομάδας πέραν από την 5η σερί νίκη και σε αυτό τον αγώνα. Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού.

Bet on Alfa

Η ομάδα μας πρέπει να κατέβει στο γήπεδο υποψιασμένη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι κρύβει παγίδες. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως το σύνολο που έφτιαξε ο Σάββας Πουρσαιτίδης διανύει καλό φεγγάρι με δύο σερί νίκες στο Πρωτάθλημα και μία τεράστια πρίκριση στο Κύπελλο επί της πρωτοπόρου ΑΕΚ με σκορ 4-0. Είναι καλοδεμένη αμυντικά και επικίνδυνη επιθετικά. να θυμίσουμε επίσης, πως η Νέα Σαλαμίνα είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε την ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ εντός έδρας. Παρ’ όλα αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι που θα καθορίσει το αποτέλεσμα, αναλόγως απόδοσης.

Η προσέγγιση του αγώνα θα πρέπει να είναι επιθετικό ποδόσφαιρο και πίεση στον αντίπαλο. Εκτός πλάνων για το παιχνίδι παραμένουν, οι Παπουλής, Χάμπος και Ζαχαρίου

Autoremarketing

Bet on Alfa