ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της

Έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγαινε το απόγευμα της Κυριακής στο «Αμμόχωστος» έχοντας το μομέντουμ. Προερχόταν από ένα σερί τεσσάρων νικών χωρίς να δεχθεί γκολ και έδειχνε να πατάει καλά. Ωστόσο, η παρουσία της δεν ήταν η αναμενόμενη, με αποτέλεσμα να δεχθεί μια καταστροφική ήττα, που την έχει απομακρύνει από την πρώτη τριάδα που οδηγεί στην Ευρώπη.

Bet on Alfa

Όπως διαμορφώνεται το βαθμολογικό σκηνικό, η ΟΜΟΝΟΙΑ δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος. Θα πρέπει, πλέον, να επιδιώξει να βρίσκεται στην τέταρτη θέση, σε περίπτωση που το κύπελλο το κατακτήσει μια από τις πρώτες τρεις ομάδες να οδηγηθεί στα Κύπελλα Ευρώπης. Βεβαίως, ο στόχος θα είναι να κατακτήσει η ίδια το κύπελλο και να μην εξαρτάται από τρίτους.

Κακά τα ψέματα, φάνηκαν και πάλι οι ελλείψεις σε κάποιες θέσεις, εκεί που πονάει η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά δεν έγιναν κινήσεις. Επίσης, αποκτήθηκε ο Σράντι, ήταν για δύο παιχνίδια στον πάγκο, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Και ειδικά χθες, η ΟΜΟΝΟΙΑ φώναζε πως ήθελε έναν ποδοσφαιριστή που θα ταράξει τα νερά. Το έκανε ως ένα βαθμό ο Μπέζους, που είναι άξιο απορίας πως αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν έχει θέση στην ομάδα.

Άλλες ομάδες που είναι και πιο ψηλά φέρνουν παίκτες, ψάχνουν έτοιμους, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ που βρίσκεται μακριά από την κορυφή έφερε έναν κι αυτόν ακόμη περιμένουμε να τον δούμε. Ή δεν υπάρχει πρόθεση για άλλη προσθήκη εκτός κι αν υπάρξει αποχώρηση. Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά και ίσως είναι καιρός ο Σταύρος Παπασταύρου με την κάθοδό του στην Κύπρο να πρέπει να απευθυνθεί στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να δώσει εξηγήσεις και απαντήσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa