ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕ όχι, δεν μπορεί να είσαι ικανοποιημένος

Ε όχι, δεν μπορεί να είσαι ικανοποιημένος

Διαφωνούμε κάθετα με την τοποθέτηση του Γιανίκ Φερέρα μετά το ματς με την Πάφο ότι, «με αυτά τα δεδομένα είμαστε ικανοποιημένοι με το βαθμό». Και ποια ήταν τα δεδομένα σύμφωνα με τον προπονητή: «Το ποδόσφαιρο μας δεν ήταν καλό για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Σήμερα το επίπεδο μας δεν ήταν καλό για να δημιουργήσουμε περισσότερο. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν είναι αρκετό». Και η ευθύνη σας κύριε Φερέρα;

Bet on Alfa

Με τα πιο πάνω που είπε ο Βέλγος, ουσιαστικά είναι παραδοχή για τη μη σωστή προετοιμασία για ένα τέτοιο σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Και πάλι καλά που ήταν ο Φαμπιάνο σε κάποιες περιπτώσεις και κράτησε το μηδέν παθητικό. Δημιουργικά η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσίασε τρομερή αδυναμία και σημαντικές ευκαιρίες δεν είχε στο παιχνίδι πέρα από κάποιες προϋποθέσεις.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα πρέπει να συμβιβάζεται με τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη, όποιον κι αν έχει απέναντί της ως αντίπαλο. Επίσης, δεν μπορεί να μένει την τελευταία στιγμή να σκέφτεται μετεγγραφή, επειδή τραυματίστηκε ένας ποδοσφαιριστής. Τη στιγμή που έχει αδυναμίες και δεν είναι σημερινές. Υπάρχουν ευθύνες και θα πρέπει να καταλογιστούν εκεί και όπου πρέπει.

Autoremarketing

Bet on Alfa