ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔουλειά στην άμυνα για να ελπίζει

Δουλειά στην άμυνα για να ελπίζει

Ποιο σοφός ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προετοιμάζει την ομάδα του για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Αποέλ, το πρώτο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Είδε και εντόπισε το πρόβλημα, κυρίως στην άμυνα και προσπαθεί μέσω των προπονήσεων να βελτιώσει την εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Για να ελπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε θετικό αποτέλεσμα, που θα της επιτρέπει να «χτυπήσει» την πρόκριση στον επαναληπτικό, θα πρέπει να φτιάξει την εικόνα της στην άμυνα. Είναι κάτι που επιβάλλεται, αφού στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κέρδισε, δέχθηκε οκτώ γκολ.

Ο Αυγουστή δουλεύει στην άμυνα, ενώ δεν πρέπει να περιμένουμε να αρχίσει το παιχνίδι της Τετάρτης με τριάδα στην άμυνα, από τη στιγμή που στο παιχνίδι με τον Άρη υποχρεώθηκε να το αλλάξει στο 25λεπτο. Αυτή τη φορά ο Γιούστε είναι έτοιμος και ενδέχεται να τον δούμε να παίρνει φανέλα βασικού, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Ψάλτης σε σχέση με το παιχνίδι που προηγήθηκε.

Η προετοιμασία συνεχίζεται, με τον προπονητή να γνωρίζει πολύ καλά τον αντίπαλο, αλλά κυρίως να μαθαίνει καλύτερα την ομάδα του. Είναι δεδομένες οι αλλαγές, προσδοκώντας να διαφοροποιήσουν την εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς το καλύτερο και να την οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa