ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜπορεί; Την απάντηση την έχουν οι ποδοσφαιριστές

Μπορεί; Την απάντηση την έχουν οι ποδοσφαιριστές

Επιτέλους κέρδισε κι ας προβλημάτισε και πάλι με την εμφάνισή της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι στον Ολυμπιακό πήρε μια σημαντική νίκη από κάθε άποψη και κυρίως στην προσπάθεια για παρουσία της στην εξάδα. Όσο για την παρουσία της, ήταν προβληματική και προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Bet on Alfa

Ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι, η νίκη αυτή να λειτουργήσει θετικά όσον αφορά στη συνέχεια. Ακολουθούν δύο σπουδαίας σημασίας παιχνίδια με τον Αποέλ. Το Σάββατο για το πρωτάθλημα, στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να κερδίσει για να παραμείνει εντός εξάδας και την επόμενη εβδομάδα για το κύπελλο, ο επαναληπτικός προημιτελικός αγώνας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, πέρα του ότι θα πρέπει να αλλάξει άμεσα και αρκετά την αγωνιστική εικόνα της, θέλει μια μεγάλη νίκη που θα τη βοηθήσει από κάθε άποψη. Αυτή πρέπει να γίνει άμεσα, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Μπορεί όμως; Ερώτημα που απασχολεί τις χιλιάδες των οπαδών της. Την απάντηση την έχουν μόνο οι ποδοσφαιριστές.

Ας ανεβάσουν επιτέλους στροφές, εάν έχουν τις δυνάμεις. Γιατί, χθες είδαμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ να μην μπορεί να έχει σταθερό ρυθμό, να μοιάζει καταπονημένη και να κάνει πολλά λάθη. Ο Αυγουστή και οι συνεργάτες του θα πρέπει να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ανεβάσουν τους ποδοσφαιριστές. Γίνεται προσπάθεια, απομένει το αποτέλεσμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa