ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΌλες οι τοποθετήσεις του Ανδρέα Δημητρίου στο "Goal n'...

Όλες οι τοποθετήσεις του Ανδρέα Δημητρίου στο “Goal n’ Roll”

Ο Ανδρέας Δημητρίου, μιλώντας στη Cytavision και την εκπομπή «Goal Ν’ Roll» ανέφερε ότι δεν υπάρχει εμφύλιο στο «τριφύλλι» και σημείωσε πως η διοίκηση γνωρίζει ότι πρέπει μέσω της αγωνιστικής παρουσίας της ομάδας να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των οπαδών. Δείτε εκτενώς όλες τις τοποθετήσεις του:

Bet on Alfa

«Δεν υπάρχει εμφύλιος, υπάρχει δικαιολογημένη αντίδραση από τον κόσμο. Το ξέρει η διοίκηση ότι πρέπει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου και αυτό θα γίνει μόνο μέσα από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Όσον αφορά τους φιλάθλους στους οποίους έχουν ακυρωθεί τα διαρκείας, είναι πέντε αν δεν κάνω λάθος και εφτά πρόσωπα στο σύνολο. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για την διοίκηση. Αξιολογήθηκαν και διερευνήθηκαν κάποια περιστατικά και η διοίκηση το αποφάσισε. Η πρόθεση της διοίκησης δεν είναι να αποκεφαλίζει φιλάθλους, ήταν μια τιμωρία παραδειγματισμού. Μπορούν όσοι θέλουν να κάτσουν να συζητήσουν με τη διοίκηση για όποιο ζήτημα θέλουν», ήταν η σχετική τοποθέτηση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων αναφέρθηκε και στα παράπονα του ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία και τον απόηχο του αγώνα με τη Δόξα. «Παράγοντες του ΑΠΟΕΛ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, είδαμε στο ημίχρονο να προπηλακίζουν τους διαιτητές. Η ΚΟΠ πρέπει να τερματίσει αυτές τις συμπεριφορές, ο ΑΠΟΕΛ είναι υπότροπος σε αυτά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

O Aνδρέας Δημητρίου σημείωσε πως δεν έχουν σημειωθεί σημαντικές εξελίξεις επί του θέματος, όμως ξεκαθαρίστηκε πως ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας περιμένει από τη διοίκηση του σωματείου να ορίσει ημερομηνία για να καθίσουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Τόνισε ότι επιθυμία του κ. Παπασταύρου είναι να προκύψει συμφωνία το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσει η Ομόνοια να προχωρήσει ισχυρή στην επόμενη ημέρα και έτοιμοι να αντιμετωπίσει την απαιτητική νέα τάξη πραγμάτων στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Για το συμβόλαιο του Σωφρόνη Αυγουστή: «Έχει διάρκεια 18 μηνών. Είναι ένα συμβόλαιο που προβλέπει όλα τα ενδεχόμενα. Ήταν πιο σωστό να γίνει ένα συμβόλαιο ώστε να γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές ότι αυτός είναι ο προπονητής τους. Ο Τεχνικός Διευθυντής θα αξιολογήσει όλους όσοι εργάζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα», σημείωσε ο Αντρέας Δημητρίου.

Για τον φετινό στόχο που έχει απομείνει: «Το να μιλάμε για στόχο εξάδας, κανονικά δεν έπρεπε να μιλάμε, τα πράματα εξελίχθηκαν διαφορετικά απ’ ότι τα περιμέναμε. Είτε μπούμε εξάδα είτε όχι η χρονιά σε σχέση με το πρωτάθλημα θεωρείται αποτυχημένη».

Για το φετινό μπάτζετ: «Το φετινό μας μπάτζετ είναι το πιο ακριβό στην εποχή του κ. Παπασταύρου. Είναι το πιο μεγάλο μπάτζετ στην ιστορία της Ομόνοιας μετά την χρονιά 2009-10».

Για τον τεχνικό διευθυντή: «Έχουμε μιλήσει με τον Τεχνικό Διευθυντή που έχουμε προσυμφωνήσει αλλά δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το όνομα  του. Του έχει δοθεί ένα πλάνο για τα επόμενα 3-5 χρόνια. Έχει έλθει στην Κύπρο και συναντήθηκε με τον κ. Παπασταύρου. Να κάνουμε ακόμη λίγο υπομονή, μέχρι το τέλος του μήνα».

Autoremarketing

Bet on Alfa