ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑδιαπραγμάτευτη η εξάδα... άρα ΜΟΝΟ νίκη στο "αιώνιο"!

Αδιαπραγμάτευτη η εξάδα… άρα ΜΟΝΟ νίκη στο “αιώνιο”!

Η αγωνιστική εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τα κακά αποτελέσματα του τελευταίου μήνα, καθώς και τα μεγάλα διοικητικά προβλήματα, έχουν δημιουργήσει ένα ψίθυρο σε όλους μας και στον οποίο νιώθουμε την ανάγκη ότι πρέπει να πάρουμε θέση! Το κεφάλαιο που συζητιέται είναι κατά πόσο είναι καλό η ΟΜΟΝΟΙΑ να τερματίσει στην πρώτη εξάδα ή αν είναι καλύτερα να βρίσκεται στο β’ γκρουπ στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Βεβαίως αυτή η συζήτηση γίνεται στη βάση του αν η ομάδα μας μπορεί να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα της πρώτης εξάδας ή αν θα υποχρεωνόμαστε κάθε βδομάδα σε ταπεινωτικές ήττες.

Bet on Alfa

Τέτοιες τοποθετήσεις ούτε σαν σκέψη δεν πρέπει να υπάρχουν στο μυαλό κανενός ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ! Αν είναι δυνατόν! ΟΜΟΝΟΙΑ και συμβιβασμός με τη μετριότητα δεν πάνε μαζί και αυτό ας το βάλουμε στο μυαλό μας όλοι! ΟΧΙ μόνο η εξάδα είναι μονόδρομος, ΑΛΛΑ την ίδια ώρα αν υπάρχουν και ελπίδες για τετράδα (που υπό προυποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη) θα πρέπει να είμαστε ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ προς την ομάδα να τις διεκδικήσει. Έγιναν εγκληματικά λάθη στους φετινούς προγραμματισμούς, όμως δεν παύει το ρόστερ να έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο! Στο κάτω κάτω, για αυτή την κατάσταση φέρουν μεγάλη ευθύνη και οι τεχνικές ηγεσίες και οι παίκτες. Όλοι πληρώνονται κανονικά και αδρά, προπονούνται κανονικά με όλα τα αναγκαία μέσα και άρα δε θα έπρεπε να είναι διαπραγματεύσιμο το να πρέπει να δίνουν το 100% στο γήπεδο κάθε βδομάδα.

Με αυτά τα δεδομένα, το Σάββατο για μας το παιχνίδι είναι μονόδρομος. Είναι το γόητρο, είναι η πληγωμένη μας περηφάνεια ΑΛΛΑ είναι και η εξάδα. Ως παίκτες με το τιμημένο Τριφύλλι στο στήθος, δεν έχετε εγωισμό; Δεν πληγώνεστε όταν ο “αιώνιος” σας θεωρεί εύκολη λεία;

Νίκη ισοδυναμεί ουσιαστικά με εξασφαλισμένη εξάδα! Γι αυτό τέρμα τη μουρμούρα και φέρτε το τρίποντο πάνω στον “αιώνιο” που θα μας δώσει λίγη χαρά στις τόσες πίκρες!

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa