ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε το βλέμμα στο ΓΣΠ

Με το βλέμμα στο ΓΣΠ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το καθήκον της, όπως έπρεπε, στο ματς με την Καρμιώτισσα και πήρε τη νίκη με ανατροπή. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά στη σεζόν που κατάφερε να γυρίσει σε βάρος της αποτέλεσμα. Με πείσμα βρήκε τον τρόπο να πετύχει δύο γκολ και να κάνει την ανατροπή.

Bet on Alfa

Πλέον, αναπόφευκτα πρέπει να περιμένει το αποψινό αποτέλεσμα της Νέας Σαλαμίνας απέναντι στον Αποέλ, για να γνωρίζει εάν θα διατηρήσει τη θέση στην εξάδα. Σήμερα είναι στην 5η θέση αφού υπερτερεί του Απόλλωνα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Το βλέμμα, λοιπόν, θα είναι απόψε στις 19:00 στο ΓΣΠ, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην επιθυμεί νίκη της Νέας Σαλαμίνας. Με ήττα ή ακόμη και ισοπαλία, η ΟΜΟΝΟΙΑ μένει εξάδα.

Σίγουρα αρχίζοντας η σεζόν, κανείς δεν ήθελε και δεν φανταζόταν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Όμως, αυτά είναι σήμερα τα δεδομένα και προσδοκεί στο καλύτερο, θέλοντας να τελειώσει τη σεζόν όσο καλά γίνεται. Σαφώς και δεν θέλει με τίποτα δεύτερη διαδοχική σεζόν να βρίσκεται εκτός εξάδας. Για το όνομα, την ιστορία και το γόητρό της.

Από αύριο, γνωρίζοντας τα βαθμολογικά δεδομένα και σε ποιο γκρουπ θα βρίσκεται, θα αρχίσει η δουλειά για την καλύτερη δυνατή παρουσία στο πρωτάθλημα, για νίκες και παράλληλα προετοιμασία για τα ματς των ημιτελικών του κυπέλλου. Επιβάλλεται να παραμείνει σε εγρήγορση, αλλά και να γίνει διαχείριση του ρόστερ έτσι ώστε στο κύπελλο να παρουσιαστεί έτοιμη από κάθε άποψη. Αρχικός στόχος, πλέον, η παρουσία στον τελικό, που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει το τρόπαιο και να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Autoremarketing

Bet on Alfa