ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈδειξε τις προθέσεις της, αυτό επιβάλλει η ιστορία της

Έδειξε τις προθέσεις της, αυτό επιβάλλει η ιστορία της

Είναι μεγάλη ομάδα και οφείλει να το επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία. Αυτό έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Κυνήγησε τη νίκη, έμεινε στην ισοπαλία. Και πολύ σωστά λέχθηκε μετά το παιχνίδι από τον προπονητή ότι, «δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το βαθμό, όμως η προσπάθεια ήταν μεγάλη και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Κάθε παιχνίδι θέλουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους για τη νίκη».

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε από την πρεμιέρα των πλέι οφ τις προθέσεις της, θα παίξει σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη. Δεν την ενδιαφέρει ποιος είναι ο αντίπαλός της, αλλά το όνομα και η ιστορία της. Θα κυνηγήσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και παράλληλα θα θελήσει να διατηρηθεί σε πλήρη ετοιμότητα και εγρήγορση για τα παιχνίδια κυπέλλου. Την Πέμπτη θα μάθει αντίπαλο και ακολούθως τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων της ημιτελικής φάσης.

Όσο για το χθεσινό παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε διάθεση, θέληση και πάθος. Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από στατική φάση, μια κακή στιγμή. Αντέδρασε και στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε πίεση και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Ίσως αν ερχόταν νωρίτερα, να είχε και τον χρόνο για να κάνει την ανατροπή.

Ο Παναγιώτου με το γκολ, αλλά και την όλη προσπάθειά του  και πάλι, φώναξε πως αδικήθηκε το προηγούμενο διάστημα που δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με σύμμαχο τον κόσμο της, μπορεί να πετύχει πολλά, ακόμη και σε μια σεζόν που δεν εξελίχθηκε όπως προσδοκούσε.

Autoremarketing

Bet on Alfa