ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ επιθετική φιλοσοφία του Αυγουστή

Η επιθετική φιλοσοφία του Αυγουστή

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, ερχόμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνώρισε το πόσο μεγάλη ομάδα είναι, το ποδόσφαιρο που θέλει και επιβάλλεται να παίζει, τη ψυχοσύνθεση των παικτών, αλλά και τις απαιτήσεις του κόσμου. Την ίδια ώρα, ο ίδιος είναι προπονητής με επιθετική φιλοσοφία, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στο dna της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Γι’ αυτό και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να δέσει με την ομάδα και σταδιακά να κερδίζει και ο ίδιος πόντους, αλλά και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μπορεί να άργησε να έρθει, όπως υποστηρίζουν πολλοί, όμως τώρα είναι εδώ και προσπαθεί να δώσει το κάτι παραπάνω και με τη συμβολή των παικτών η ΟΜΟΝΟΙΑ να τρέξει έστω για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο Κύπριος τεχνικός, γνωρίζει  τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ. Την ιστορία της, τους τίτλους, τον κόσμο της και γενικώς ποιες είναι απαιτήσεις της. Σιγουρα δεν είναι μάγος, αλλά ένας προπονητής που προσπαθεί καθημερινά να βελτιώνει την ομάδα, προσδοκώντας σε καλό ποδόσφαιρο και επιτυχίες. Η ανταπόκριση των παικτών είναι σημαντική και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Και από τη στιγμή που ο Αυγουστή τους κέρδισε με τη δουλειά του, οι προσδοκίες όλων και μεγαλώνουν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στο «Αλφαμέγα». Ο Ανσαριφάρντ επιστρέφει και εκτός απροόπτου και ο Φαμπιάνο, που ίσως όμως να μην αγωνιστεί το Σάββατο. Εκτός μένει ο Μπασιρού και θα διαφανεί στις επόμενες προπονήσεις η κατάσταση των Κασάμα, Μπάρκερ και Ζαχαρίου.

Autoremarketing

Bet on Alfa