ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑτομικά λάθη και μη αξιοποίηση ευκαιριών

Ατομικά λάθη και μη αξιοποίηση ευκαιριών

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέστρεψε ότι έχτιζε μπροστά, με τα λάθη στην άμυνα, στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ήττα. Κρίμα για την προσπάθεια, καθώς ήταν ανώτερη από τον αντίπαλό της και δικαιούταν πολύ περισσότερα από το παιχνίδι.

Bet on Alfa

Δεν μπορεί μια μεγάλη ομάδα να κάνει τόσα πολλά και σημαντικά λάθη σ’ ένα παιχνίδι. Την ίδια ώρα, δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της, που ήταν περισσότερες και πιο σημαντικές. Και όπως είπε και ο Αυγουστή, αναφερόμενος στις πολλές αλλαγές που προχώρησε χθες σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, «οι παίκτες που μπήκαν στο γήπεδο δεν είναι τυχαίοι».

Ο Κύπριος τεχνικός θέλει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του σε πλήρη ετοιμότητα για τα παιχνίδια του κυπέλλου με την Πάφο. Ωστόσο, δεν μπορεί να παρατηρείται αυτή η εικόνα στην άμυνα και να δίνουμε στον αντίπαλο τόσο εύκολα γκολ. Γιατί και τα τρία γκολ που δέχτηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν… δώρο.

Η διαχείριση του ρόστερ αυτή την περίοδο κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Ο Αυγουστή θα επιδιώξει και στη συνέχεια να μοιράσει χρόνο συμμετοχής, αλλά θα περιμένει πολύ καλύτερη αμυντική συμπεριφορά. Υπάρχει τώρα η διακοπή, που δίνει τη δυνατότητα σε ποδοσφαιριστές να πάρουν ανάσα και παράλληλα να δουλέψουν. Οι απουσίες από το «Ηλίας Πούλλος» θα είναι πολλές λόγω εθνικών υποχρεώσεων, όμως με αυτούς που θα έχει διαθέσιμους θα δουλέψει ο προπονητής.

Autoremarketing

Bet on Alfa