ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα σερί με Πάφο και ο κρίσιμος Απρίλης

Τα σερί με Πάφο και ο κρίσιμος Απρίλης

Την Πάφος FC δύο φορές σε διάστημα πέντε ημερών θα αντιμετωπίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όπως όρισε το πρόγραμμα του κυπέλλου η ΚΟΠ, αμέσως μετά τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με την παφιακή ομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να την αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό. Συγκεκριμένα, θα την φιλοξενήσει την Κυριακή 2 Απριλίου και ακολούθως θα αναμετρηθούν στην Πάφο στις 6 Απριλίου.

Bet on Alfa

Αυτό που έχει σημασία για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι, να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις 6 του επόμενου μήνα, στο πρώτο και σημαντικό παιχνίδι για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Άλλωστε, μετά και την ήττα από τον Απόλλωνα, ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: η πρόκριση στον τελικό και η κατάκτηση του τροπαίου. Ο επαναληπτικός ημιτελικός, που θα γίνει στο ΓΣΠ, ορίστηκε για τις 26 Απριλίου. Ενδιάμεσα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να αγωνιστεί για το πρωτάθλημα με τον Άρη στο ΓΣΠ (Τρίτη, 11 Απριλίου) και με την ΑΕΚ εκτός έδρας (Παρασκευή, 21 Απριλίου). Αφού ολοκληρωθεί η ημιτελική φάση, με την ευχή ότι θα είναι στον τελικό, θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Αποέλ (Δευτέρα, 1η Μαΐου).

Ο Αυγουστή, λοιπόν, αφού επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς, μέσα της επόμενης εβδομάδας, θα αρχίσει να καταστρώνει το πλάνο του, θέλοντας να διαχειριστεί αναλόγως και το ρόστερ. Το μυαλό θα είναι στο πρώτο ματς κυπέλλου με την Πάφο, αλλά δεν θα αδιαφορήσει γι’ αυτό που θα προηγηθεί στο πρωτάθλημα, θέλοντας να έχει τους παίκτες του σε εγρήγορση και ετοιμότητα.

Autoremarketing

Bet on Alfa