ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρωτάθλημα και back2back στο κύπελλο μετά από μια δεκαετία

Πρωτάθλημα και back2back στο κύπελλο μετά από μια δεκαετία

H ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου και θα επιδιώξει για δεύτερη διαδοχική σεζόν να βρεθεί στον τελικό και κυρίως να κατακτήσει το τρόπαιο. Να διατηρήσει τα σκήπτρα και να δηλώσει παρούσα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Με αυτό τον τρόπο θα σώσει και πάλι τη σεζόν, που δεν εξελίχθηκε όπως προσδοκούσε στο πρωτάθλημα.

Bet on Alfa

Μετά από δέκα χρόνια, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει να επαναλάβει εαυτόν. Προ δεκαετίας, κατέκτησε δύο διαδοχικές περιόδους το κύπελλο. Το 2011 απέναντι στον Απόλλωνα, τον οποίο κέρδισε με 4-3 στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση), σε αγώνα που διεξήχθη στο ΓΣΖ. Την αμέσως επόμενη σεζόν, βρέθηκε και πάλι στον τελικό και επικράτησε της άλλης λεμεσιανής ομάδας, της ΑΕΛ, με 1-0 στο ΓΣΠ. Ακολούθως, βρέθηκε άλλη μια φορά σε τελικό, το 2016 και έχασε από τον Απόλλωνα (1-2).

Φέτος, λοιπόν, θα ψάξει το back2back και να δώσει τη δυνατότητα στον κόσμο της να πανηγυρίσει τίτλο για τρίτη διαδοχική σεζόν, αφού προηγήθηκε το 2021 η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάτι που είχε συμβεί και την τριετία 2010-12, κατακτώντας αρχικά το πρωτάθλημα και αμέσως μετά δύο συνεχόμενα κύπελλα. Προέχει, όμως, να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πάφου, να δηλώσει παρούσα στον τελικό και τότε θα ετοιμαστεί για την κούπα.

Autoremarketing

Bet on Alfa