ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈφτασε η ώρα της πράξης

Έφτασε η ώρα της πράξης

Από τα λόγια… στην πράξη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει σήμερα στην Πάφο για να θέσεις τις βάσεις πρόκρισης στον τελικό κυπέλλου. Πάει αποφασισμένη να πάρει το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει στον επαναληπτικό, μπροστά στον κόσμο της, να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης και να μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι.

Bet on Alfa

Τώρα, είναι η ώρα να μιλήσει η καρδιά της μεγάλης ομάδας, των μεγάλων ποδοσφαιριστών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την εμπειρία, απομένει με την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο, να φωνάξει πως αυτή θα βρεθεί στον τελικό. Σήμερα είναι το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο θα παιχτεί στο ΓΣΠ στις 26 Απριλίου.

Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε καμιά περίπτωση δεν φαντάζει εύκολη. Αντιθέτως, καλείται να αντιμετωπίσει μια ποιοτική ομάδα, ικανή να κάνει τη ζημιά εάν δεν την προσέξεις και δεν υπάρξει αγωνιστική σοβαρότητα και πειθαρχία. Όλα αυτά ο Σωφρόνης Αυγουστή τα επισήμανε στους παίκτες του, σε συνδυασμό με τη δουλειά που έγινε στις προπονήσεις και το πλάνο που θα ακολουθήσουν σήμερα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο «Στέλιος Κυριακίδης» χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές. Τον τιμωρημένο με κίτρινες κάρτες Μπεσεντίν και τους τραυματίες Χαραλάμπους και Ψάλτη. Υπάρχουν οι επιλογές για να παρουσιαστεί με καλό και ισχυρό αρχικό σχήμα, αλλά να έχει και γεμάτο πάγκο. Αναμένονται τουλάχιστον 2-3 αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος.

Autoremarketing

Bet on Alfa