ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜπασιρού: "Ο Σωφρόνης μας ζήτησε να νικήσουμε τον αγώνα"

Μπασιρού: “Ο Σωφρόνης μας ζήτησε να νικήσουμε τον αγώνα”

Ο Φουάντ Μπασιρού ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ “Total Green” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον προχθεσινό ημιτελικό με την Πάφο.

Bet on Alfa

Οι τοποθετήσεις του:

“Ο Σωφρόνης μας ζήτησε να νικήσουμε τον αγώνα. Δεν πήγαμε να μην χάσουμε, ούτε να αρκεστούμε σε μια καλή εμφάνιση και να έρθει μια τιμητική ήττα. Ασυναίσθητα προσπαθήσαμε να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων γιατί είχαμε κάνει αρκετή δουλειά και οπισθοχωρήσαμε. Στην επανάληψη ήρθε η πίεση της Πάφου που έφερε την ισοφάριση. Νιώσαμε απογοήτευση για το γκολ στις καθυστερήσεις αλλά προσπαθούμε να το αφήσουμε πίσω και βλέπουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Το Κύπελλο είναι ο μοναδικός δρόμος για την Ευρώπη και σίγουρα είναι κάτι που θέλουμε να πετύχουμε. Εννοείται πως θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και θέλουμε να παίρνουμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη ρεβάνς αλλά δεν μπορείς να διαχωρίζεις αγώνες και εγώ ως επαγγελματίας θέλω να νικάω είτε είναι φιλικό είτε επίσημο. Νομίζω πως τώρα η Ομόνοια παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορεί”.

Autoremarketing

Bet on Alfa