ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑνησυχία για Μάθιους, προληπτικά εκτός ο Παναγιώτου

Ανησυχία για Μάθιους, προληπτικά εκτός ο Παναγιώτου

Παρά το γεγονός ότι δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα κόντρα στον Άρη, εντούτοις υπάρχει ανησυχία για δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που δεν συμπεριλήφθηκαν χθες στην αποστολή.

Bet on Alfa

Ο ένας είναι ο Νικόλας Παναγιώτου που ταλαιπωρείται από κτύπημα που δέχθηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου στην Πάφο και έτσι προληπτικά έμεινε εκτός για να μη ρισκάρει πιθανή επιδείνωση και υποτροπή. Ο δεύτερος είναι Άνταμ Μάθιους, με τα δεδομένα να μην είναι και τα πιο ενθαρρυντικά. Τέθηκε εκτός αποστολής χθες για μυικό πρόβλημα στους προσαγωγούς και σήμερα θα προχωρήσει σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαφανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα των διακοπών του Πάσχα για να ξεκουραστούν οι παίκτες από το απαιτητικό πρόγραμμα και να αποφευχθούν εκ νέου τραυματισμοί. Στις 21 Απριλίου έχει ξανά επίσημες υποχρεώσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ, κόντρα στην ΑΕΚ, όπου και εκεί θα πρέπει να γίνει ανάλογη διαχείριση από τον Αυγουστή, για να είναι όσο πιο αγωνιστικά έτοιμη η ομάδα στις 26 Απριλίου και τον επαναληπτικό κυπέλλου κόντρα στην Πάφο.

Autoremarketing

Bet on Alfa