ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈχει μέταλλο, έχει κόσμο, είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!

Έχει μέταλλο, έχει κόσμο, είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εδώ! Είναι εδώ γιατί έχει μέταλλο, χαρακτηρα, μεγάλο κόσμο και κυρίως, είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ! Αυτό φώναξε χθες βράδυ στο ΓΣΠ απέναντι στην Πάφο. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά εκεί που χρειάστηκε έδειξε τις δυνατότητές της, τις αντοχές της, το μεγαλείο της.

Bet on Alfa

Με εξαιρετικό στρατηγό στον πάγκο και παίκτες που το ήθελαν πολύ, που το έλεγε η ψυχή τους, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε την ανατροπή και βρίσκεται στον τελικό. Αυτή είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, μια μεγάλη ομάδα, ένας τεράστιος σύλλογος. Δεν τα παρατάει ποτέ, προσπαθεί πάντα για το καλύτερο.

Τώρα, πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπροστά της τον τελικό. Όποτε κι αν γίνει, είτε είναι Ιουνίου όπως ανακοίνωσε η ΚΟΠ είτε 24 Μαϊου, που λέγεται ότι θα οριστεί τελικά, η ΟΜΟΝΟΙΑ τα δώσει και πάλι όλα για το τρόπαιο. Να κάνει το back to back, να πανηγυρίσει το 16ο Κύπελλο στην ιστορία της και να δηλώσει και πάλι παρούσα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Οι πανηγυρισμοί τελείωσαν. Στο «Ηλίας Πούλλος» και πάλι τα κεφάλια κάτω για δουλειά, δουλειά, δουλειά. Αυτό γίνεται από τον Αυγουστή και το επιτελείο του. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Αποέλ τη Δευτέρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει άλλη μια μάχη για να βγει κερδισμένη, κι ας μην έχει βαθμολογικό κίνητρο.

Απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο δεν χρειάζεται να πεις πολλά, γιατί θα πρέπει να τα δώσει όλα για τη νίκη. Μέσα από τις μάχες του πρωταθλήματος θα επιδιώξει και πάλι να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη στον τελικό. Γιατί, και αυτό το τρόπαιο πρέπει να βαφτεί πράσινο. Για 1948 λόγους!

Autoremarketing

Bet on Alfa