ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜάθιους: "Αξίζαμε την πρόκριση. Απίστευτη ατμόσφαιρα λες και παίζαμε...

Μάθιους: “Αξίζαμε την πρόκριση. Απίστευτη ατμόσφαιρα λες και παίζαμε ξανά τη Γιουνάιτεντ” (βίντεο)

Για την μεγάλη χθεσινή πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, αλλά και για όλα όσα αφορούν την Ομόνοια, μίλησε ο ποδοσφαιριστής των «πρασίνων», Άνταμ Μάθιους, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Total Green».

Bet on Alfa

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρώτες του σκέψεις μετά τον χθεσινό αγώνα: «Ένα ισορροπημένο παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια κυπέλλου. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ο Φαμπιάνο έκανε κάποιες αποκρούσεις. Ήμασταν λίγο τυχεροί στο γκολ, αλλά το build-up ήταν πολύ καλό. Αξίζαμε την πρόκριση».

Για τα σημεία του παιχνιδιού που έδωσαν την πρόκριση: «Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, εκείνοι έκαναν φάσεις από λάθη. Είχαμε τον Φαμπιάνο όταν χρειάστηκε. Η διαφορά ήταν στην αποτελεσματικότητα και δίκαια επικρατήσαμε».

Για το αν πίστευε στην ανατροπή μετά το γκολ της Πάφου: «Αρχίσαμε καλά τον αγώνα παρά το γκολ τους. Όταν δεχόμασταν γκολ καταρρέαμε μέσα στην σεζόν, χθες ήμασταν συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε»

Για το σημείο στον αγώνα που πίστεψε ότι η πρόκριση δεν χάνεται: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο σε έναν ημιτελικό. ήταν πολύ σημαντικό το σημείο που σκόραρε ο Μιξ. Αν πηγαίναμε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ θα ήταν δύσκολο. Όλο το στάδιο το πίστεψε και έτσι πήραμε τη νίκη.»

Για το πως του φάνηκε η ατμόσφαιρα: «Ήταν απίστευτα σαν ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σαν να παίξαμε ξανά την Γιουνάιτεντ. Είναι πιο εύκολο να παίζεις μπροστά από οπαδούς. Ο κόσμος σπρώχνει τους ποδοσφαιριστές. Είναι ωραίο να αγωνίζεσαι σε γεμάτο γήπεδο».

Autoremarketing

Bet on Alfa