ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ τελικός είναι που καθορίζει και τη συνολική αγωνιστική...

Ο τελικός είναι που καθορίζει και τη συνολική αγωνιστική εικόνα

Είτε με κίνητρο είτε χωρίς κίνητρο, πάντα μία ήττα είναι ήττα όταν είσαι μεγάλη ομάδα και ενοχλεί. Όσο αφορά το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα αυτό που έχει πειράξει περισσότερο είναι το γεγονός πως ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε και έλεγχε πλήρως το παιχνίδι για 60 λεπτά, εντούτοις δέχθηκε την ανατροπή.

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα όμως, η αγωνιστική βελτίωση της ομάδας είναι εμφανέστατη. Η ομάδα στο γήπεδο έχει πλάνο, αρκετές μονάδες παικτών ανέβασαν απόδοση και την ίδια ώρα βελτιώθηκε πολύ η φυσική κατάσταση. Αυτό όμως που έφερε την ήττα τόσο με τον Απόλλωνα, ή αυτό που δεν μπορεί να κρατήσει την ομάδα σε ψηλά στάνταρτ για όλα τα 90λεπτα των αγώνων πρωταθλήματος, είναι η αφοσίωση στο θεσμό του Κυπέλλου. Από την πρώτη ημέρα πρόσληψης Σοφρώνη Αυγουστή, αυτός ήταν και ο στόχος. Η κατάκτηση του Κυπέλλου. Σε ένα θεσμό που η ΟΜΟΝΟΙΑ τα πήγε περίφημα μέχρι στιγμής απέναντι σε πολύ δύσκολους αντιπάλους.

Ο Τελικός Κυπέλλου της 24ης Μαίου, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και αυτό το σκαμπανέβασμα στην απόδοση. Η ανάγκη να προφυλαχθούν παίκτες, να αγωνιστούν όσοι περισσότεροι γίνεται για να κρατηθούν όλοι σε εγρήγορση, είναι κάποια δεδομένα που θέλοντας και μη αλλάζουν την εικόνα των αγώνων.

Autoremarketing

Bet on Alfa