ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗH «μάχη» του τελικού αρχίζει από σήμερα

H «μάχη» του τελικού αρχίζει από σήμερα

Ο τελικός κυπέλλου είναι στις 24 Μαϊου, αλλά η «μάχη» αρχίζει από σήμερα. Κάνει αρχή ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για εξασφάλιση θέση στον τελικό. Αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων και γίνεται αντιληπτό πως θα υπάρξει ένας παροξυσμός από τον κόσμο για να γίνει κάτοχος ενός μαγικού χαρτιού.

Bet on Alfa

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει το σύνθημα για άλλη μια φορά και καλείται η ομάδα να ακολουθήσει στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ στις 24 Μαΐου, πανηγυρίζοντας τον τίτλο της κυπελλούχου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει να διατηρήσει τα σκήπτρα και να δηλώσει παρούσα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Όπως ανακοίνωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει στην κατοχή της 8.967 εισιτήρια, από τα οποία τα 1.200 είναι παιδικά. Γίνεται αντιληπτό πως, δεν θα μπορέσει όλο ο κόσμος να ικανοποιηθεί, αφού όσο και αρκούν για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας. Ανατολική και βόρεια εξέδρα θα γεμίσουν ασφυκτικά, σε έντονο πράσινο χρώμα και παλμό.

Όσον αφορά στην ομάδα, ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Πάφο. Ο Αυγουστή είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους και αναλόγως θελήσει να διαχειριστεί το ρόστερ, έχοντας το μυαλό στον τελικό κυπέλλου.

Autoremarketing

Bet on Alfa