ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Διπλό» ψυχολογίας, μπράβο μάγκες!

«Διπλό» ψυχολογίας, μπράβο μάγκες!

Το παιχνίδι με την Πάφο μπορεί να ήταν αδιάφορο βαθμολογικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως απέδειξε για άλλη μια φορά ότι ως μεγάλη ομάδα κυνηγά το καλύτερο. Προχθές το πέτυχε απέναντι στην Πάφο, της οποίας πήρε τον αέρα τον τελευταίο καιρό, καθώς πέρα της πρόκρισης στον τελικό της επιβλήθηκε και τις δύο φορές στα πλέι οφ, μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ.

Bet on Alfa

Η νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν η πρώτη σε αγώνα πρωταθλήματος από τον καιρό που η παφιακή ομάδα πήρε το σημερινό όνομά της, δηλαδή ως Πάφος FC. Είναι μια νίκη ψυχολογίας ενόψει τελικού, που παράλληλα της δίνει πολλά εφόδια για το ματς της χρονιάς στις 24 Μαΐου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποκόμισε πολλά οφέλη από το προχθεσινό «διπλό» στην Πάφο. Πέρα από τη νίκη, ο Λέτσιακς πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, που θα τον βοηθήσει ακόμη περισσότερο στο αγωνιστικό ανέβασμά του. Ακόμη, ο Φαμπιάνο έκανε σπουδαία εμφάνιση και έδειξε ότι βρίσκεται και πάλι στα καλύτερά του. Γενικώς η ΟΜΟΝΟΙΑ με την προσπάθειά της έδειξε πόσο δουλεύει και παρουσιάζεται έτοιμη και αποφασισμένη για τον τελικό. Είναι κάτι που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Αυγουστή.

Autoremarketing

Bet on Alfa