ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠεριμένοντας τον αθλητικό διευθυντή

Περιμένοντας τον αθλητικό διευθυντή

Ο προγραμματισμός βρίσκεται σε πλήρη κινητικότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ κι ας μην έχουν προκύψει ακόμη ανακοινώσεις. Θεωρείται πως είναι θέμα χρόνου. Γίνεται «ξεσκόνισμα» βιογραφικών παικτών που έχουν προταθεί, σε μια προσπάθεια να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές.

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα, θεωρείται πως είναι θέμα χρόνου να προκύψει σύναψη συνεργασίας με τον άνθρωπο που θα έχει ρόλο αθλητικού διευθυντή στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα είναι ο Γιέσπερ Γιάνσον, όμως εάν δεν πέσουν υπογραφές και ο Σύλλογος προχωρήσει σε ανακοίνωση, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ο 52χρονος Σουηδός κρίθηκε ως η καλύτερη επιλογή και γίνονται οι ενέργειες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να έρθει στην Κύπρο.

Ο αθλητικός διευθυντής θα αναλάβει να οργανώσει πλήρως το ποδοσφαιρικό τμήμα σε όλους τους τομείς. Βεβαίως, θα πρέπει να περιμένουμε ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ για τα ακριβή καθήκοντά του. Στην ιστοσελίδα της Χάμαρμπι, γίνεται λόγος ότι, η 31η Αυγούστου θα είναι η τελευταία μέρα στην οποία ο Γιέσπερ Γιάνσον θα δουλέψει στην ομάδα.

Φιλοξενείται και δήλωση του Γιάνσον, ο οποίος τόνισε ότι «σκεφτόμουν από τον περασμένο χειμώνα να αποχωρήσω, όμως τα δυνατά αισθήματα για τη Χάμαρμπι και τον κόσμο, με έκαναν να προχωρήσω. Νιώθω πως έκανα όσα μπορούσα για τη Χάμαρμπι».

Autoremarketing

Bet on Alfa