ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο ξεκάθαρο σκηνικό για τον προγραμματισμό

Το ξεκάθαρο σκηνικό για τον προγραμματισμό

Την Τετάρτη είναι η Καταστατική Συνέλευση του Σωματείου, στην οποία θα παρουσιαστεί η προφορική συμφωνία με την Εταιρεία, ώστε να τεθεί σε ψήφιση για έγκριση. Η διοίκηση του Σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα παρουσιάσει στα μέλη τους όρους της νέας συμφωνίας, που σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας θα είναι προς όφελος και των δύο μερών.

Bet on Alfa

Εφόσον εγκριθεί η νέα συμφωνία, από την Πέμπτη θα είναι ξεκάθαρο το σκηνικό. Το μπάτζετ θα διατηρηθεί σε ψηλά επίπεδα και θα τρέξει ο προγραμματισμός. Όχι πως είναι στάσιμος τώρα, καθώς οι Αυγουστή και Ταραπουλούζης συνεχίζουν την αναζήτηση ποδοσφαιριστών.

Εντοπίστηκαν υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι και σύντομα θα προκύψουν και οι πρώτες ανακοινώσεις. Άλλωστε, η έναρξη της προετοιμασίας δεν είναι μακριά και στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσουν να έχουν περισσότερες επιλογές στο ρόστερ. Ιδιαίτερα σε θέσεις που κρίνεται απαραίτητο.

Ο κόσμος μπορεί να ανυπομονεί για τα πρώτα ονόματα, όμως ο Αυγουστή θέλει να είναι σίγουρος για τις επιλογές που θα γίνουν. Γι’ αυτό και βλέπει ξανά και ξανά ποδοσφαιριστές, που επιβάλλεται να είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά. Δεν μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να αποτύχει στις επιλογές της, εάν θέλει να επιστρέψει στην κορυφή.

Autoremarketing

Bet on Alfa