ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝταμπό: «Η Καμπάλα δεν είναι ίδια όπως παλιά -...

Νταμπό: «Η Καμπάλα δεν είναι ίδια όπως παλιά – Θυμίζει Σωφρόνη ο Μπακχσίεφ»

Το φετινό Ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας μας ξεκινά απ’ το Αζερμπαϊτζάν καθώς κληρώθηκε να αγωνιστεί για τον δεύτερο προκριματικό γύρο με την Καμπάλα.

Bet on Alfa

Στο πλαίσιο αυτό το 24sports επικοινώνησε με τον Μπακαλί Νταμπό ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον Απόλλωνα και στο παρελθόν έπαιξε στην Καμπάλα, σε μια προσπάθεια σκιαγράφησης του αντιπάλου των «Πρασίνων».

Τα κυριότερα σημεία:

Για την Καμπάλα κι αν διατηρεί την επαφή του: «Παρακολουθώ κάποια παιχνίδια της Καμπάλα αλλά σιγουρά δεν είναι η ιδιά Καμπάλα όπως πριν. Πλέον η ομάδα έχει μικρότερο προϋπολογισμό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει ποιότητα».

Για τις αναμετρήσεις: «Πιστεύω θα είναι καλά παιχνίδια. Γνωρίζω και τους δυο προπονητές (Σωφρόνη Αυγουστή και Elmar Bakhshiyev) και οι δυο έχουν μεγάλη αγάπη στο να παίζουν ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό πιστεύω θα έχουμε καλά παιχνίδια και δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην Ομόνοια επειδή τα τελευταία 3 χρόνια έχει παίξει σε ευρωπαϊκούς ομίλους».

Για τον τεχνικό της Καμπάλα: «Όταν ήμουν εκεί ήταν προπονητής της ομάδας νέων και μετά ανέλαβε ως βοηθός προπονητής της πρώτης ομάδας. Αγαπά πολύ να παίζει ποδόσφαιρο η ομάδα του και η φιλοσοφία του είναι όπως του Σωφρόνη».

Για το αν μπορεί να θεωρηθεί κακή κλήρωση για την Ομόνοια: «Δεν είναι και η καλύτερη κλήρωση επειδή η Καμπάλα θέλει να επιστρέψει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και γνωρίζω πως διαχειρίζονται τα παιχνίδια προκριματικών, δίνοντας μεγάλη έμφαση».

Για το επίπεδο στο Αζερμπαϊτζάν σε σχέση με την Κύπρο; «To επίπεδο έχει βελτιωθεί πολύ εκεί έτσι δεν μπορώ πραγματικά να συγκρίνω τα δυο αυτά πρωταθλήματα».

Autoremarketing

Bet on Alfa