ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΒέτο 5 χρόνων και μετά κριτήρια!

Βέτο 5 χρόνων και μετά κριτήρια!

Έγκριθηκε πριν από λίγο με ποσοστό 88% η νέα συμφωνία ανάμεσα σε Εταιρεία και Σωματείο, κι έτσι οι δύο πλεύρες μπαίνουν σε μια διαδικασία συνδιαχείρισης με τον πρώτο λόγο ασφαλώς να ανήκει στον Σταύρο Παπασταύρου. Η συμφωνία και οι όροι της έγιναν γνωστοί εδώ και εβδομάδες. Ουσιαστικά εκεί που υπήρχε θέμα και ναύαγησαν και οι διαπραγματεύσεις για περίπου ένα 10 ημέρο ήταν στο θέμα του περιβόητου “Βέτο” του Σωματείου στην μεταπώληση των μετοχών του μεγαλομετόχου.

Bet on Alfa

Η νέα συμφωνία λοιπόν που ψηφίστηκε σήμερα προνοεί και δίνει  δικαίωμα βέτο 5 χρόνων στο Σωματείο σε περίπτωση που ο κύριος Παπασταύρου βρει άνθρωπο να μεταπωλήσει τις μετοχές του και αυτός δεν τηρεί τα θέλω του Σύλλογου μας Το βέτο μπορεί να φύγει νωρίτερα αν ο κύριος Παπασταύρου προχωρήσει στην ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου κατά την διάρκεια αυτών των 5 χρόνων.

Όταν παρέλθουν τα  5 χρόνια ή γίνει ανέγερση γηπέδου νωρίτερα,ο αγοράστης – επόμενος μεγαλομέτοχος θα πρέπει να πληρεί μια σειρά κριτηρίων που έχουν μπει γραπτώς στην συφμωνία, με σκοπό να διασφαλίσουν τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό, σε ποιά χέρια θα πέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε βάθος χρόνου.

Autoremarketing

Bet on Alfa