ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕίδε πράγματα που δεν του άρεσαν!

Είδε πράγματα που δεν του άρεσαν!

Μπορεί σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ να έφυγε με το πολύτιμο διπλό από την Καμπάλα που της δίνει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση,όμως η πραγματικότητα είναι πως η εικόνα της ομάδας μας δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο Ρομάν Μπεζούς με τις εμπνεύσεις του στο 1ο και 2ο τέρμα που πέτυχε, μας έδωσαν ανάσα όμως υπάρχουν πολλά πράγματα που χρήζουν βελτίωσης.Αυτό ανέφερε και ο Σωφρόνης Αυγουστή στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το παιχνίδι.
Μεσοεπιθετικά για ακόμα ένα παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ακίνδυνη, καθώς πέραν τον γκολ που πέτυχε από στημένες φάσεις, έχει μόλις μια ευκαιρία που μπορεί να καταγραφεί ως μεγάλη και πάλι από τον Ρομάν Μπεζούς μετά από πλασέ μέσα από την περιοχή.
Από την άλλη μεσοαμντικά η ομάδα προβλημάτισε και δεν θα κρυφτούμε. Δεν είναι μονο τα γκολ που δέχτηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και οι φάσεις που δημιουργήσε ο αντίπαλος. Πολλές κλασσικές ευκαιρίες, δύο δοκάρια, και γενικά ένας αδικαιολόγητος πανικός κάθε φορά που οι Αζέροι γυρόφερναν την μπάλα γύρω από την περιοχή μας.
Ο κοούτς και οι συνεργάτες του έχουν πολλά να βελτιώσουν σε αυτό το κομμάτι. Η ομάδα πρέπει να γίνει πιο συμπαγής και πιο ψύχραιμη έτσι ώστε να μην δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο να δημιουργεί τόσες φάσεις μπροστά από την εστία μας.

Bet on Alfa

Autoremarketing

Bet on Alfa