ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕίχε τέμπο, είχε διάθεση, είχε πλάτος στο γήπεδο!

Είχε τέμπο, είχε διάθεση, είχε πλάτος στο γήπεδο!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες έκανε το καθήκον της απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κερδίζοντας την με πολύ καλή εμφάνιση. Κάθε πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι σημαντική κι έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ με την νίκη της αυτή, αλλά κυρίως με την εμφάνιση της, κέρδιζει χρόνο να δουλέψει με ηρεμία για την δύσκολη συνέχεια. Δεν θέλουμε να πούμε μεγάλες κουβέντες καθώς ακόμη είνια πολύ νωρίς. Είδαμε κάποια πράγματα που μας άρεσαν κι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ χτίσει πάνω σε αυτά τότε μπορεί να ελπίζει για πολύ καλές ημέρες.

Bet on Alfa

Η ομάδα μας από τα πρώτα λεπτά έδειξε διάθεση να πιέσει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, κρατόντας το ίδιο τέμπο για 90 λεπτά. Σε αυτό βοήθησε σίγουρα και η αποβολή του ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας, όμως δεν θα σταθούμε σε αυτό. Είδαμε ποδοσφαιριστές που είχα διάθεση να αμυνθούν και επιτεθούν με ευστροφεία, ενώ είδαμε και την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από χρόνια να έχει πλάτος στο παιχνίδι της. Αξιοποίησε πλήρως την ταχύτητα της στα άκρα, και πλαγικόπησε αλύπητα, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες.

Η χθεσινή εμφάνιση ήταν ενθαρρυντική. Δεν είπαμε ποτέ πως αυτή η ομάδα δεν έχει προοπτική.  Χρειάζεται λοιπόν τόσο η προπονητική ομάδα όσο και η ομάδα προγραμματισμού να χτίσουν πάνω σε αυτή την εμφάνιση. Να δουλέψουν τις αδυναμίες και τις ατέλειες έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουριαστεί ακόμα καλύτερη, και να πλαισιωθεί το ρόστερ με τους ποδοσφαιριστές που θα δώσουν στο σύνολο ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος.

Autoremarketing

Bet on Alfa