ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ υπεροχή σε μια δύσκολη έδρα και φάση που...

Η υπεροχή σε μια δύσκολη έδρα και φάση που άλλαξε την ροή του αγώνα!

Αδιαμφισβήτητα  δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από την εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χθες στο “Άλφα Μέγα” Αρένα, κόντρα στην ΑΕΛ. Στο πρώτο 45 λεπτό ήταν κυρίαρχη σε όλα, έχασε τρεις κλασσικές ευκαιρίες  για να προηγηθεί, και δεν άφησε την γηπεδούχο ομάδα, μπροστά στον κόσμο της, να κάνει το παιχνίδι της.

Bet on Alfa

Δυστυχώς η κόκκινη κάρτα του Σιπριάνο νωρίς στην επανάληψη, άλλαξε την ροή του αγώνα, και φυσιολογικά η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως να προστατεύσει τα νότα της, παρά να επιτεθεί για να σκοράρει και να κερδίσει.

Το χθεσινό παιχνίδι και η λευκή ισοπαλία μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν σχετικά καλή, κι αν δεν ερχόταν το αριθμητικό μειονέκτημα τόσο νωρίς,  από μια αψυχολόγητη ενέργεια, ίσως τα πράγματα να ήτα διαφορετικά.

Η ουσία είναι πως σε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κερδίζει,  κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει, καθώς για να μπορέσουμε να είμαστε στην διεκδίκηση  του τίτλου αυτά τα παιχνίδια θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Autoremarketing

Bet on Alfa