ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕρωτηματικά,που κάνουν την πιθανή εντεκάδα δυνατό γρίφο...

Ερωτηματικά,που κάνουν την πιθανή εντεκάδα δυνατό γρίφο…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει απόψε στην Πάφο και ο στόχος της δεν μπορεί να είναι ότιδήποτε άλλο εκτός από την νίκη και το τρίποντο, που θα την κρατήσει σε απόσταση βολής από την κορυφή και θα τις δώσει την απαραίτητη ψυχολογία που χρειάζεται για την δύσκολη συνέχεια.Μετά την κακή εμφάνιση με την ΑΕΖ ο Σωφρόνης Αυγουστή, τις τελεύταιες δύο εβδομάδες προσπάθησε να βελτιώσει πράγματα που δεν του άρεσαν στον αγώνα με την ομάδα από το Ζακάκι, κυρίως μεσοαμυντικά, γνωρίζοντας πως ο σημερινός μας αντίπαλος είναι ακόμα πιο επικίνδυνος επιθετικά.

Bet on Alfa

Εξού θεωρούμε πως το να γίνει πρόβλεψη για την απόψινη εντεκάδα, είναι πολύ τολμηρό, καθώς εκτίμηση μας είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα.

Καπαρωμένη θέση στην εντεκάδα έχουν οι Φαμπιάνο, Σεμέδο, Μπεζούς, Μπασιρού,Κακουλλής, και Μάθιους με την προϋπόθεση ότι είναι εντελώς καλά στο πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Από εκεί και πέρα στο κέντρο της άμυνας, μετά την άσχημη εμφάνιση του Νικόλα και του Μίλετιτς στο παιχνίδι με την ΑΕΖ, ίσως προκύψουν αλλαγές ή αλλαγή, με τους Λανγκ και Κουλιμπαλί να βρίσκονται σε θέση αναμονής. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί είτε ο Λέζιακς (που ήταν κάκιστος με τους Ζακακιώτες), είτε θα επανέλθει ο Σιπριάνο.

Παρτενέρ του Μπασιρού, θα είναι είτει ο Κούσουλος, είτε ο Χάμπος. Θεωρούμε πως ο Φράνσον δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού σε ένα τέτοιο παιχνίδι, κυρίως λόγω της ανετοιμότητας του.

Όσον αφορά το δεξί άκρο της επιθέσης, υπάρχουν οι επιλογές των Σίμιτς και Λοϊζού. Ο Σέρβος επίσης έκανε ένα κακό παιχνίδι με την ΑΕΖ, σε αντίθεση με τον Λοϊζό που έδωσε βοήθειες με την είσοδο του στο παιχνίδι. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Σωφρόνη ίσως παίξει και το ποιος από τους δύο θα βοηθήσει αμυντικά, με τον νεαρό Κύπριο να κερδίζει κάπως στα σημεία.

Όπως και να έχει επαναλαμβάνουμε πως η εντεκάδα είναι γρίφος για δυνατούς λύτες, και η ακριβής απάντηση του θα δοθεί απόψε μια ώρα περίπου πριν την έναρξη του αγώνα απέναντι στην Πάφο, από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Autoremarketing

Bet on Alfa