ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΌχι άλλα δικαιώματα, σταθερά στο σωστό δρόμο

Όχι άλλα δικαιώματα, σταθερά στο σωστό δρόμο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην Πάφο έβγαλε την αντίδραση που όλοι προσδοκούσαν μετά το απρόσμενο ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΖ. Έδειξε χαρακτήρα και φώναξε πως, στα δύσκολα έχει τον τρόπο να βρίσκει τον δρόμο για τις επιτυχίες. Πραγματοποίησε μεστή και ουσιαστική εμφάνιση, διατήρησε το μηδέν στην αμυνα απέναντι σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Bet on Alfa

Πλέον, ζητούμενο για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η σταθερότητα στα νικηφόρα αποτελέσματα και στις θετικές εμφανίσεις. Θα επιδιώξει να έχει συνέπεια και συνέχεια, που θα της επιτρέψει να κάνει συνεχώς βήματα προς τα μπρος. Σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να δώσει ξανά δικαιώματα και να αδικήσει τον εαυτό της.

Αρχής γενομένης από το νέο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την Κυριακή στο ΓΣΠ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει να δώσει συνέχεια, ανακτώντας και δυναμική για τα επόμενα ματς που θα είναι εξίσου δύσκολα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει το μέταλλο να ξεπερνά κάθε εμπόδιο και να βγαίνει πιο δυνατή.

Η προετοιμασία συνεχίζεται, με όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους, αφού επανέρχεται και ο Κασάμα. Όσο για τις επιλογές στο αρχικό σχήμα, είναι νωρίς για εκτιμήσεις, όμως μετά την εμφάνιση στην Πάφο είναι δύσκολο να δούμε πολλές αλλαγές. Ίσως και να είναι οι ίδιοι ένδεκα.

Autoremarketing

Bet on Alfa